Organizácia nEophyte s novou zostavou

  • Sebastián Soroka
  • 15. 04. 2020 03:10

Jedna z najslávnejších organizácii tunajšej scény angažuje novú cskovú zostavu, v ktorej pôsobí viacero známych mien.

nEophyte veľmi nevyšiel ťah so spoluprácou bývalej zostavy okolo dvoch navrátilcov do organizácie, Petra "uno" Lipowského a Martina "giotive" Brumerčík. Predchádzajúci tím nezaznamenal nejaké lepšie výsledky a dokonca sa mu ani nepodarilo postúpiť do playoff ESEA Open ligy, aj napriek tomu, že to mal v polovici súťaže veľmi dobre rozbehnuté. Situácia nakoniec vyústila odchodom z organizácie. Istá časť hráčov sa udržala pospolu, iná si šla vlastnou cestou.

Neophyte ale s novou zostavou dlho nečakali a prostredníctvom svojho webu informujú o novej pätici, ktorá sa už aj stihla začleniť do ESEA profilu organizácie. Z bývalej pätice predsa len nájdeme pozostatok, keďže nový tím tvorí aj Josef "traxX" Mrvík. K nemu sa pridáva Martin "iNvis" Hubáček, niekdajší hráč pod organizáciou eXtatus, s ktorou ukoristil 5.miesto na turnaji Y-Games winter, respektíve tretie miesto na MČR 2015.

V zostave ďalej pôsobia Adam "Neci" Zoula a Tomáš "tMs1k" Zelenka. Títo hráči sú sú známi svojim pôsobením v tíme eEriness. Práve Neci reprezentoval eEriness na turnaji európskeho rázu Prague Challenge 2013, kde si mal možnosť zmerať sily s legendárnou zostavou Natus Vincere, v ktorej figuroval aj najlepší AWP hráč z čias 1.6, markeloff. Tms1k bol zase pri dôležitých momentoch zostavy z roku 2015 a 2016 pod vedením kapitána Romana "blade" Pilného. Posledným článkom zostavy je Matěj "Synx" Hönig. Doteraz sme tohto hráča po boku známejších hráčov veľmi nevídali a tak je pre mnohých veľkou neznámou. Uvidíme čo nám predvedie v tomto tíme.

Novú zostavu nEophyte takmer s určitosťou uvidíme v ESEA Open lige a hráči sa pravdepodobne nebudú vyhýbať domácim online turnajom, kde môžu ukázať svoju silu. Ich výsledky, tak budeme môcť v blízkej dobe vidieť na vlastné oči.

Zostava nEophyte by mala vyzerať nasledovne:
Martin "iNvis" Hubáček
Josef "traxX" Mrvík
Adam "Neci" Zoula
Matěj "Synx" Hönig
Tomáš "tMs1k" Zelenka

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/tms1k

Neci počas MČR 2019 Photo by Mistrovství ČR v počítačových hrách

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.