Organizácia Imperishable Clan predstavuje svoju CS:GO zostavu, v pláne je aj tvorba vlastného brandu

  • Sebastián Soroka
  • 23. 01. 2022 12:05

Pred dvoma rokmi začala na domácej esport scéne pomaličky a potichúčky vyrastať nová organizácia s názvom Imperishable Clan. Vtedajšou prioritou zakladateľa Olivera "woxeeka" Kubíka bolo spoznať sa s tunajšími podmienkami a začať pomaly získavať širší prehľad o dianí na scéne. Po tomto 24- mesačnom procese prichádza Imperishable Clan s novou víziou a transformáciou. Organizácia začne obliekať nové farby. Dominantnou farbou sa stane zelená, ktorá bude doplnená o čiernu a bielu. „Pre zelenú sme sa rozhodli, pretože je to veľmi pozitívna farba plná života. K tomu na domácej scéne veľa tímov zelenú farbu nepoužíva. Farba sa nám veľmi zapáčila a tak sme sa rozhodli práve pre túto zelenú“, upresňuje výber farieb Oliver Kubík. Organizácia prišla so zmenou farieb presne na svoje druhé výročie, teda 21.1.2022.

S novými farbami súvisi aj tvorba brandu a ambiciózny plán. Imperishable Clan prichádza s vlastnou kolekciou oblečenia a pokusom o vytvorenie streatwearovej značky. Oblečenie bude na trh uvedené už čoskoro. Je určené pre všetky vekové kategórie a pohlavia. Za rozhodnutím zrealizovať takúto vec je absencia podobného projektu, ktorý by svoj esport tím prepájal s módným segmentom. „Rebrand a tento ambiciózny plán som sa rozhodol spraviť, pretože osobne milujem módu a dizajn. Viedol ma k tomu hlavne fakt, že na českom a slovenskom trhu podobný projekt nepoznám, a keďže sa mi naskytla takáto možnosť, neváhal som“, uvádza ďalej vo svojom stanovisku Kubík.

S týmto dvojročným výročím prichádza tiež novinka o angažovaní CS:GO sekcie. Tú bude pre rok 2022 reprezentovať pätica v zložení Tomáš “TK” Klouda, Luboš “BUBBIE” Hejč, Jiří “eNji” Musílek, Marcel “Straferino” Hořínek a 14-ročný mladík, Daniel “Gepry” Pilch. Pätica sa pokusí atakovať miesto v najlepšej pätnástke EPLAYER Rankingu . Dúfa tiež v zlepšenie pandemickej situácie, ktorá by umožnila organizáciu LAN akcii, kde sa budú môcť hráči naplno ukázať a odprezentovať nové farby organizácie.

Naše plány v roce 2022 budou udržet se v EPLAYER rankingu na co nejlepší pozici. Jako tým jsem si sedli a mame plnou motivaci, ukázat co v nás je. Chystáme se na ESEA Open a očekávame jen ty nejlepší výsledky“, hovorí kapitán CS:GO sekcie Tomáš “TK“ Klouda.

CS:GO zostava Imperishable Clan vyzerá nasledovne:

Tomáš “TK” Klouda
Luboš “BUBBIE” Hejč
Jiří “eNji” Musílek
Marcel “Straferino” Hořínek
Daniel “Gepry” Pilch

Zdroj titulnej fotografie: © Imperishable Clan
Zdroj: Imperishable Clan - tlačová správa

Ohodnotiť

3

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.