Organizácia GLORE víta vo svojich radoch novú zostavu

  • Sebastián Soroka
  • 21. 01. 2021 15:00

Organizácia GLORE, ktorú na domácej scéne evidujeme od roku 2019, sa po minuloročných pokusoch opäť rozhodla vložiť svoju dôveru do hry CS:GO. Do jej radov naberá zostavu, kde nájdeme aj známe mená, ktoré figurovali v popredných domácich tímoch najmä v rokoch 2014-2015.

Zostavu totiž tvorí Jakub "LogaN" Moravec a David "náboj" Hartman. Tí sa v minulosti preslávili vo farbách Fraternitas, kde s nimi hrala aj legenda Counter-Strike: Source Karel "Sneix" Pavlica. Práve v drese Fraternitas si vybojovali druhé miesto na turnaji Y-Games 2015. LogaN neskôr pôsobil v tíme eEriness alebo projekte Estars. Nutno dodať, že jeho spoluhráč náboj si pred pôsobením vo Fraternitas vybojoval striebro na evente Benq Grunex Challenge 2014, keď reprezentoval tím ENSOX.

Zoskupenie dopĺňajú Adam "dexeden" Vaněk a Matěj "mult1" Krejčík. Druhý menovaný má za sebou angažmá v tíme DEFEATERS, kde hrával počas roka 2019. Práve s týmto tímom zaznamenal finálovú účasť na turnaji Y-Games 2019. Posledným článkom zostavy je Andreas "TATAR" Ďuriš, ktorý je zároveň jediným Slovákom v tíme. GLORE sa v súčasnej dobe zúčastňujú ligy ESEA Open, na konte už majú aj prvú výhru.

Vyjadrenie organizácie k ambíciam so zostavou:

Od naší nové sestavy ve hře CS:GO si především slibujeme to, že se kluci i přes menší neúspěch nerozpadnou a budou držet pospolu. To dnešním týmům chybí a my doufáme, že se nám to podaří. Výsledkově máme za cíl se dostat do ESEA MAIN ligy a poprat se o účast v nejvyšších českých ligách.

Zostava GLORE:
Jakub "LogaN" Moravec
David "náboj" Hartman
Adam "dexeden" Vaněk
Matěj "mult1" Krejčík
Andreas "TATAR" Ďuriš

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.