Opätovné spojenie po 12-tich rokoch! Veterán f0rest si oblečie dres Fnatic

  • Sebastián Soroka
  • 07. 06. 2022 19:40

Návrat domov! Legenda svetového kalibru, Patrik "f0rest" Lindberg si po takmer 12-tich rokoch oblečie dres Fnatic. Stane sa tak na turnaji Pinnacle Cup Championship, kde doplní nekompletnú zostavu britskej organizácie.

V tábore Fnatic prebieha už niekoľko týždňov výrazná rekonštrukcia zostavy, ktorá ešte stále nie je na svojom konci a v tíme absentuje posledný člen zostavy. Ním sa ale aspoň na blížiacu LAN akciu stane spomínaný f0rest. Ten pôsobil v organizácii Fnatic v rokoch 2006-2010, kedy sa vypracoval na jedného z najlepších a najkomplexnejších hráčov, akého, kedy Counter-Strike mal. S Fnatic aj hodnú chvíľu držal post svetovej jednotky.

Po prechode na novú verziu - CS:GO sa jeho kariéra spája najmä s tímom Ninja in Pyjamas, ktorý patril zhodou okolností medzi najväčších konkurentov Fnatic. Pamätne sú najmä ich finálové súboje počas CS:GO Majorov v rokoch 2013-2015.

33-ročný Švéd je v aktuálnej dobe členom organizácie Dignitas, kde však nie je zaradený v aktívnej zostave a je mu umožnené si hľadať nové pôsobisko. Táto príležitosť mu tak môže výrazne dopomôcť k získaniu nového angažmánu. Aj podľa vlastných slov na dôchodok zatiaľ nemyslí. Z ponúknutej šance je nadšený. „Teším sa, že si počas tohto týždňa znova oblečiem čierno-oranžový dres, poďme na to", reaguje stručne na twitteri.

Turnaj Pinnacle Cup Championship sa odohrá vo švédskom meste Lund, takže pre Major šampióna z Kolína nad Rýnom pôjde o domáci event. Prizepool je stanovený na $250,000. Fnatic sa nachádzajú v skupine A, kde si na úvod zmerajú sily s favoritom turnaja - Heroic (Dánsko). V skupine A sa ešte nachádzajú nemeckí BIG a Brazílčania z MIBR. Podujatie prebehne v termíne 7.6-11.6.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Fnatic

F0rest počas jeho vo Fnatic

F0rest počas jeho pôsobenia vo Fnatic Source: Facebook/Fnatic

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.