ONS finále ovládli Projekt F

  • Sebastián Soroka
  • 16. 08. 2020 08:00

8 tímov, viacero favoritov a dve odstúpenia. Tohto mesačné finále AOC MČR série prinieslo finálový zápas medzi Projekt F a ENTERPRISE Esports. Radovali sa nakoniec Leckrovci.

Do augustového finále sa prebojovali už spomenutí Projekt F a ENTERPRISE Esports. Slot si však zaistili aj eErinness, DEFEATERS, Team Brute a ex-hráči Vikingekrig Esports pod clan-tagom Faceit premium finest. K týmto menovaným ešte pribudli Sampi s Necroraisers, ani jeden z tejto dvojice ale nakoniec do turnaja nezasiahol. Zatiaľčo Sampi bojovali o titul v inom turnaji, u Necroraisers to vyzerá na vážnejšie problémy vo vnútri tímu. Projekt F si vo veľmi tesnom prvom zápase poradili s Team Brute, na druhej strane pavúka zase ENTERPRISE uštedrili svojim protivníkom z eErinness prehru 16:9. Z prvého kola postúpili aj DEFEATERS, ktorých skvelý výkon vychválil aj ich protihráč z faceit premium finest, KanoO. Zápas medzi Sampi a Necroraisers neprebehol, ani jeden z tímov sa totiž nedostavil na turnaj. Nuž, aj napriek týmto okolnostiam bola symbolická výhra pridelená tímu Necroraisers.

U ENTEPRIRSE aktuálne prebieha teambuilding Photo by ENTERPRISE Espors

Semifinále ponúklo iba jeden zápas, nakoľko Projekt F obdržali free win, potom, čo sa Necroraisers nedostavili na turnaj. Pozornosť sa tak upriamila iba na DEFEATERS a ENTERPRISE. Šťastnejšie ale odchádzala partia okolo Forsyyho, ktorá si tak skvelo spríjemnila ich aktuálne prebiehajúci teambuilding. Vo finálovej BO3 bitke sme najprv videli víťazstvo 16:9 u obidvoch celkov. Na tretej mape už ale mali hlavné slovo Projekt F, ktorí si tak pripísali do MČR tabuľky dôležitých 150 bodov.

Konečné poradie:

1.mieste - Projekt F
2.miesto - ENTERPRISE Esports
3-4.miesto - DEFEATERS, Necroraisers
5-8.miesto - Sampi, eErinness, Team Brute, Faceit premium finest

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.