Olofmeister sa vracia do hry, vo štvrtok ho čaká zápas proti BIG

  • Sebastián Soroka
  • 28. 10. 2020 22:40

AKTUALIZOVANÉ - 28.10. (22:40): Olofmeister sa vracia do hry ako stand-in! Svoju premiéru si odbije vo štvrtok proti tímu BIG. V zostave nahradí Nika, ktorý prestúpil do G2 Esports.

Už to bude takmer šesť mesiacov, čo si najlepší hráč za rok 2015 zobral nútenú pauzu kvôli strate motivácie a nadmernému psychickému vyčerpaniu. Odvtedy sa nevedelo aká bude jeho budúcnosť a hovorilo sa aj o tichom odchode do cskového dôchodku. Vyzerá to ale tak, že olofmeister sa opäť namotivoval a je pripravený na reštart svojej bohatej kariéry.

FaZe Clan by mal v dohľadnej dobe čakať odchod najväčšej hviezdy tímu, Nikoly "Niko" Kováča, ktorý sa bude presúvať k svojmu bratrancovi huNterovi do G2 Esports. FaZe ako náhradu nebudú podpisovať žiadného nového hráča ale do služby povolajú práve olofmeistera, ktorý bol doteraz v inactive móde. Nasvedčuje to screen zo serveru FaZe Clan, kde FaZe trénujú proti mousesports. Pod pseudonymom "Kuk1" sa skrýva steam profil olofmeistera.

Zatiaľ neprišlo žiadne oficiálne stanovisko od vedenia organizácie, či samotných hráčov. Dokonca sa nevynorila ani žiadna špekulácia od uznávaného žurnalistu dekaya. Screen zo serveru ale hovorí jasnou rečou, olof je po dlhšej prestávke opäť ochotný trénovať a navyše FaZe potrebujú jeho návrat ako soľ.

Screen zo serveru FaZe Clan

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.