OG vstupujú na cskovú scénu s veľkými menami

  • Sebastián Soroka
  • 04. 12. 2019 17:00

Svetoznáma organizácia OG, ktorá sa preslávila najmä vďaka hre Dota 2, podľa očakávani vstupuje na cskovú scénu. Od dnešného dňa bude hájiť ich farby nasledujúca pätica hráčov.

Každý jeden hráč bol zo svojho predchádzajúceho pôsobiska vykúpený. Nikto nebol podpísaný ako free agent. Organizáciu musela táto pätica výjsť veľmi draho. Očakávania sú už len podľa mien obrovské. Aleksib sa po vyradení zo základnej zostavy ENCE pokusí ukázať celému svetu, že jeho predchádzjúci tím urobil chybu. Rovnaký cieľ čaká aj NBKa, ktorý bol vo Vitality nahradený Shoxom. Jednoznačne však pôjde o najskúsenejšieho hráča zostavy.

Valde sa po dvoch rokoch strávených v North vydá na nové dobrodružstvo. ISSA, ktorému dalo HellRaisers pred dvomi rokmi veľkú šancu v profesionálnom gamingu, sa časom stal jeden z najlepších hráčov na Blízkom Východe. V HellRaisers však nikdy kompletne nenaplnil svoj potenciál, odchod z lavičky do nového tímu mu tak isto prospeje. Posledný hráč je možno tak trochu neznámy. Mantuu strávil svoju doterajšiu kariéru najmä v nemeckých tímoch. Nikdy sa nezúčastnil majoru alebo aspoň nejakého turnaja s prizepoolom nad $100,000. Pôjde tak o hráča, od ktorého nevedno čo čakať.

Zostava OG:
Aleksi "Aleksib" Virolainen
Nathan "NBK-" Schmitt
Valdemar "valde" Bjørn Vangså
Issa "ISSAA" Murad
Mateusz "mantuu" Wilczewski

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/OG Esports

Bude sa AleksiB v novom tíme usmievať rovnako ako počas svojich najlepších čias v ENCE? Photo by StarLadder

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.