Oficiálne: Fallenová kariéra bude pokračovať v Team Liquid

  • Sebastián Soroka
  • 09. 01. 2021 20:00

Dnešným dňom padla definitíva! Dvojnásobný major šampión Gabriel "FalleN" Toledo podpisuje zmluvu s tímom Liquid. V zostave nahradí Kanaďana Russela "Twistzz" Van Dulkena, ktorý sa rozhodol odísť z aktívnej zostavy tesne pred Vianocami minulého roka. Potvrdila sa tak špekulácia, ktorá nastala de facto po Twistzzovom rozhodnutí.

Po dvoch rokoch sa tak do Liquidu vracia brazílska krv. Poslednými zástupcami Brazílie, ktorí pôsobili v tomto tíme boli, Epitácio "TACO" de Melo a Wilton "zews" Prado. Zhodou okolností sa títo dvaja predtým nechali zlákať FalleNov ponukou vstúpiť do MIBR. „Rozhodol som sa pridať k Liquid, pretože som hral proti týmto chalanom dlhé roky, poznám ich silu, viem ako dobre dokážu hrať. Myslím si, že s mojimi schopnosťami môžem byť nápomocny“, komentuje svoje rozhodnutie bývalý hráč MIBR.

Týmto prestupom sa tak opäť stretne v tíme so Jakeom "Stewie2K" Yipom. Ich posledné dobrodružstvo v MIBR dopadlo fiaskom a tak treba dúfať, že tentokrát to bude lepšie. Liquid si od FalleNovho príchodu sľubujú návrat do starých a víťazných koľají z prvej polky roku 2019. Pre 29-ročné AWP to bude prvá medzinárodná skúsenosť. „Je to výzva, ale som si istý, že vďaka tvrdej práci, viere, môžem dokázať hocičo, čo chcem a to je byť opäť najlepším.

Uvedomuje si tiež, že prísť do zostavy po hráčovi akým bol Twistzz, nie je vôbec ľahká úloha. “Vstúpiť do tímu po Twistzzovi je veľmi ťažké, pretože je to veľmi mechanický hráč a to ja s istotou nie som (smiech), želám mu všetko dobré do jeho budúcnosti. Dúfam, že ostane u cska“, dodala brazílska legenda na margo jeho predchodcu.

Premiéra novej hviezdy v tíme Liquid by mala prísť s turnajom BLAST Premier Global Finals, ktorý započne 19.1. Event síce bude prebiehať online formou, avšak Liquid kvôli nemu musia cestovať do Európy, aby si zmerali sily s tímami ako sú Astralis, Vitality alebo NaVi. Nasledujúce mesiace budú pre celú zostavu možnosťou napraviť si renomé po zbabranom roku 2020. Pred sebou rozhodne nemajú jednoduchý cieľ.

Zostava Liquid:
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Keith "NAF" Markovic
Jake "Stewie2K" Yip
Michael "Grim" Vince
Gabriel "FalleN" Toledo

Jason "moses" O´Toole (tréner)

Russel "Twistzz" Van Dulken (na lavičke)

FalleN a Stewie2K v SK Gaming Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.