Oficiálne: Dignitas hlási comeback do CS:GO s legendárnou zostavou NiP

  • Martin Bukovský
  • 21. 01. 2020 17:25

V minulosti sme vás informovali, že kolujú fámy o zjednotení legendárnej zostavy NiP. Nemožné sa stalo skutočnosťou a zostava v zložení Patrik "f0rest" Lindberg, Richard "Xizt" Landström, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Adam "friberg" Friberg a mladučký Nór Håkon "hallzerk" Fjærli je od dnešného dňa súčasťou Americkej organizácie Dignitas.

4 členovia z tejto zostavy boli pri vstupe do CS:GO súčasťou NiP, vtedy bol ich piatim hráčom Fifflaren. Táto zostava dokázala mať pomer výhier a prehier neskutočných 87-0, čo sa doposiaľ nikomu nepodarilo prekonať. Ich snáď najznámejší úspech je výhra Majora v Kolíne nad Rýnom v roku 2014. Nutno dodať, že F0rest bol posledným hráčom legendárnej zostavy, ktorý ešte do dnešného dňa pôsobil v NiP. Opúšťa tak švédsku organizáciu po siedmich rokoch. Fiflaren sa taktiež pridáva k Dignitas a to ako tréner.

amfyMGH.jpg

Dojatý GeT_RiGhT po výhre Majoru v roku 2014.

Toto spúšťa zmeny aj v ďalších švédskych organizáciách, jednou z nich je NiP, ktorí neváhali a podpísali do svojho tímu mladučkého Tim "nawwk" Jonasson, ktorý bol až 3x zvolený ako "BOLD PICK" v TOP20 od HLTV za rok 2019. Toto samozrejme uvoľnilo miesto v zostave tímu GamerLegion, kde sa zatiaľ iba dočasne ocitol William 'draken' Sundin.

Uvidíme ako sa staro-novej zostave bude dariť. Zatiaľ nie je známe, kde sa prvý krát predstavia, no začali kolovať ďalšie fámy, a to ohľadom pozvánok na ESL Major v Rio. Dignitas by podľa všetkého mali dostať pozvánku priamo do európskej closed kvalifikácie.

Zdroj titulnej fotografie: flickr.com/ESL

Nová zostava Dignitas. Photo by Dignitas

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.