Očakávané zmeny vo FaZe: Na lavičku smeruje hviezdny coldzera!

  • Sebastián Soroka
  • 01. 06. 2021 18:10

Po katastrofálných výkonoch zo strany celku FaZe Clan, bola už iba otázka času, kedy sa vedenie tímu rozhodne pre personálne zmeny. Čierneho Petra si potiahol hviezdny Brazílčan Marcelo "coldzera" David, ktorý prišiel do tímu v roku 2019 za vtedy rekordných $1,000,000. So správou prišiel spravodajský web HLTV.org s odvolaním sa na globoesport.

Neskôr informáciu potvrdil aj samotný hráč prostredníctvom twitteru. Kto ho nahradí zatiaľ známe nie je, FaZe ale majú možnosti v podobe ďalších hráčov z lavičky. Coldzeru môže v zostave aspoň dočasne nahradiť Markus "Kjaerbye" Kjaerbye, eventuálne aj švédska legenda Olof "olofmeister" Kajbjer, ktorá stále neprišla s definitívnym rozhodnutím ohľadom jeho ďalšej budúcnosti.

Dvojnásobný major šampión obetoval pre prestup do FaZe Clan mnoho vecí, jednou z nich bola aj jeho domovina. Prestup do európskeho celku si totiž pochopiteľne vyžadoval aj presun na starý kontinent. Okrem reštartu kariéry ho do FaZe Clan zlákala aj predstava hrať s jeho veľkým kamarátom Nikolom "Niko" Kováčom. Ich cesty sa ale na jeseň minulého roka rozišli, po tom, čo Niko prijal ponuku od G2 Esports. Odvtedy to s FaZe išlo čoraz viac dole vodou. V novom roku ich nespasil ani príchod Russela "Twistzz" Van Dulkena, či Finna "Karrigan" Andersena. V súčasnej dobe sa niekdajšia svetová jednotka nachádza na 25.mieste vo svetovom rebríčku.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.