Nová zostava Online Vision Gaming sa udržala v 2.Tipsport COOL lige, hráči získali aj 4.miesto z Quietus-day

  • Sebastián Soroka
  • 07. 08. 2021 18:29

Aj v novej sezóne budeme môcť meno Online Vision Gaming (OVG) pozorovať medzi tímami z 2.Tipsport COOL ligy. Organizácia si prešla v poslednom období kompletnou obmenou Counter-Strike tímu. Aj vďaka novej zostave si ale OVG udržali svoje miesto v druhej lige, okrem toho sa tiež hráči zúčastnili LAN akcie v Uherskom Hradišti s názvom Quietus-day, kde pokukovali po medailovom umiestení.

OVG reprezentuje od minulého mesiaca celkom nová pätica. Návrat do organizácie si vyslúžil Radim "Kad1m" Vojkůvka. Kad1m bol súčasťou OVG už v minulom roku. So svojimi vtedajšími spoluhráčmi mal možnosť zvádzať súboje aj proti Entropiq Prague.

Zostavu ďalej tvorí štvorica v zložení David "xDKay" Kryl, Tomáš "tommyxgod" Gruber, Vít "Viktor" Kůta a Radek "AN" Obracaník. Posledný menovaný zároveň plní funkciu kapitána tímu. Pätica už stihla prejaviť svoje kvality v baráži o 2.Tipsport COOL ligu, kde porazili celky Fadee Gaming a eSuba Youngsters. Okrem toho za zmienku rozhodne stojí ich vystúpenie na LAN akcii Quietus-Day, kde si po skvelej jazde vybojovali sympatické 4.miesto. Hráči tak rozhodne neboli ďaleko od toho, aby odchádzali domov s medailou na krku.

Aj vďaka svojmu vystúpeniu na spomenutej LAN akcii aktuálne okupujú 15.miesto v EPLAYER rankingu. Cieľ pre nasledujúce mesiace je teda jasný, pokúsiť sa predrať do 1.Tipsport COOL ligy a prípadne aj na samotné vyvrcholenie sezóny - Majstrovstvá Českej republiky 2021.

Vyjadrenie manažéra CS:GO sekcie Jana Štála:

Za celou organizaci Online Vision Gaming musím říct, že dosavadní výkony celého týmu naprosto splnily naše očekávání a jsme na ně právoplatně hrdí. Do budoucna bychom rádi tento standart udrželi a neustále se posouvali směrem vpřed, třeba i na MČR!

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Online Vision Gaming

Zostava Online Vision Gaming vyzerá nasledovne:

David "xDKay" Kryl
Tomáš "tommyxgod" Gruber
Vít "Viktor" Kůta
Radek "AN" Obracaník
Radim "Kad1m" Vojkůvka

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.