Nová výzva pre domáce tímy!? Cactus League prichádza s druhou sezónou

  • Sebastián Soroka
  • 31. 08. 2022 22:17

Priestor pre tuzemské tímy vyniknúť? Na pozadí domácej scény vznikla nová CS:GO liga, ktorá vo svojej druhej sezóne ponúkne prizepool vo výške 1800€.

Cactus League, tak znie názov novovytvorenej ligy, ktorá sa chystá do druhej sezóny. Prvú sezónu ovládli hráči tímu ECHO.GG, ktorí si vo finále poradili s Onlive Vision Gaming - Rising. V druhej sezóne už máme potvrdenú osmičku tímov, ktorí prijali od organizátora pozvánku. Priestor dostanú aj akadémie slávnych organizácii z prostredia lokálnej scény. Konkrétne sa jedná o tímy eSuba Youngsters, Entropiq Future a Sinners Academy.

Trojicu akadémii doplňujú tímy Ravage E-sport, Ironic Outlaws, Redfool’S e-Sport, či Inside Games. Nebudú chýbať ani obhajcovia titulu - ECHO.GG.

Oficiálny začiatok druhej sezóny je naplánovaný na 22.9.2022. Aktuálne prebieha pre hráčov kvalifikačný cyklus, kde môžu skúsiť svoju šancu a získať tak miesto v hlavnom turnaji. Prvá kvalifikácia už stihla prebehnúť, ďalšia sa odohrá už 1.9.2022. Prihlasiť sa do kvalifikácie je možné na tomto linku.

Po skončení druhej sezóny má organizátor v pláne spustiť tretiu sezóny, bližšie detaily, však zatiaľ známe nie sú.

Prizepool v druhej sezóne Cactus League :

  1. miesto - 1000€
  2. miesto - 500€
  3. miesto - 300€

Zdroj titulnej fotograife: Instagram/cactuscsgoleague

Ohodnotiť

3

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.