Domáce tímy dnes čakali na víťazstvo márne, Zero porazil Styka

  • Sebastián Soroka
  • 17. 01. 2022 21:13

Tento mesiac sa pre väčšinu česko-slovenských tímov a hráčov začína nová sezóna, aspoň tá v Európe. Po vianočnom oddychu sa tímy znova pustili do nabitého zápasového programu. V akcii sme mohli vidieť vynovenú zostavu eSuby, či nového snipera v tíme ENTERPRISE Esports. Nechýbal ani súboj Zera proti STYKOvi.

Modrá krv utrpela dve porážky

eSuba vs BIG Academy 1 : 2 (12:16, 16:11, 9:16) - Thunderpick Bitcoin closed qualifier

eSuba vs SAW 0 : 2 (8:16, 10:16) - Pinnacle Winter Series 1 Regionals

Na bojisku sa dnes ocitla aj eSuba! Konkrétne v uzavretej kvalifikácii na Thunderpick Bitcoin 2022 a podobne ako mnohí iní zástupcovia z domácej scény, aj v Pinnacle Winter Series 1 Regionals. Z oboch dnešných vystupení, ale odchádzala eSuba sklamaná.

V uzavretej kvalifikácii nestačili Benq1ho zverenci na akadémiu tímu BIG, ktorej podľahli 1:2 na mapy. Zápas sa síce niesol vo vyrovnanom duchu, avšak lepšie zvládnuť väčšinu kôl dokázali nemeckí hráči. Druhé stretnutie dnešného dňa eSube tiež nevyšlo, keď sa hráči museli skloniť pred silou portugalského celku SAW.

Source: Facebook/Mistrovství ČR v PC hrách
STYKO má za sebou neúspešný debut, Zero sa teší z víťazstva

Apeks vs GamerLegion 1 : 2 (17:19, 16:12, 14:16) - Pinnacle Winter Series 1 Regionals

Súboj dvoch Slovákov, ktorí sa môžu pýšiť tým, že sa dostali na najväčší turnaj sveta, dopadol lepšie pre Patrika "Zero" Žúdela. Nesmierne vypätý duel medzi Apeks a GamerLegion ponúkol všetky tri mapy, nechýbalo ani predĺženie.

GamerLegion však ukázali v závere lepšiu pripravenosť a aj pevné nervy. Martinovi "STYKO" Stykovi tak nevyšiel debut za nový tím, Zero si naopak pripisuje premiérovu výhru v roku 2022.

Source: Twitter/GamerLegion
ENTERPRISE utrpeli bolestivú prehru

ENTERPRISE Esports vs GMT 1 : 2 (16:13, 14:16, 22:25 ) - Pinnacle Winter Series 1 Regionals

ENTERPRISE Esports vs 777 Esports 1 : 2 (14:16, 16:10, 11:16 ) - Malta Vibes Knockout S5

Dominik "NIO" Maxian sa premiérového víťazstva v nových farbách nedočkal. ENTERPRISE dnes čakali dva úvodné duely roka 2021. Celé to aktuálna česko-slovenská dvojka odštartovala zápasom proti Rusom z organizácie GMT. ENTERPRISE odohrali zápas v Pinnacle Winter Series 1 Regionals s hosťom Tomášom "system" Zemkom, ktorý zastupoval Roberta "manguss" Kaspera. Adejisova družina sa po prvej mape ujala vedenia, avšak na ďalších dvoch nezvládla ukončiť zápas vo svoj prospech.

V druhom dejstve viedli ENTERPRISE už 14:10. Ani štvorbodové vedenie hráčom ale nestačilo a nakoniec prehrali zápas najtesnejším možným výsledkom. Na tretej mape sme sa dostali až do druhého predĺženia, kde ENTERPRISE opätovne ťahali za kratší koniec.

Chuť si hráči nespravili ani na turnaji Malta Vibes Knockout S5, kde podľahli nórskym 777 Esports 1:2 na mapy a s eventom sa tak museli rozlúčiť už po otváracom kole.

Source: Facebook/V4 Future Sports Festival

Zdroj titulnej fotografie: Jan Hložek, EPLAYER

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.