Nočné zmeny v Complexity, RUSH smeruje na lavičku

  • Sebastián Soroka
  • 23. 07. 2021 11:00

Po nepresvedčivých výsledkoch dochádza v tíme Complexity k obmene ďalšieho hráča. Z niekdajšej severo-americkej zostavy sa stáva prevžne dánské zloženie. Američan William "RUSH" Wierzba je poslaný na lavičku náhradníkov. Na jeho miesto zasadne niekdajší hráč Heroic, či Astralis Patrick "es3tag" Hansen.

Po dvoch rokoch s Complexity sa naše cesty rozchádzajú. Je šialené si uvedomiť, že počas celej koronakrízy som sa premiestňoval z hotela na hotel v celej Európe. Dúfal som, že dosiahneme s touto zostavou viac, ale jednoducho sme nenaplnili naše očakávania“, sumarizuje svoje posledné dva roky major víťaz z roku 2018.

RUSH začal reprezentovať Complexity na jeseň 2019, krátko po skončení jeho spolupráce s Cloud9, kde dosiahol najväčšie úspechy svojej hráčskej kariéry. Teraz sa po dlhšej dobe ocíta bez stáleho miesta v tíme a s vidinou neistej budúcnosti. „V súčasnosti zvažujem všetky možnosti, tiež sa snažím si užiť zvyšok mojej prestávky.“ Medzi jeho najväčší úspech s týmto tímom patrí víťazstvo na minuloročnom BLAST Premier: Spring. Za výhru si vtedy s jeho ex-spoluhráčmi odniesol $335,000.

Meno jeho nástupcu ohlásila organizácia takmer v rovnakom čase. Do tímu prichádza už spomínaný es3tag, ktorý patril v minulom roku na prestupovom trhu medzi najžiadanejších hráčov. „Nová kapitola začína. Teším sa na budúcnosť a na to s čím prídeme, hovorí nadšene 25-ročný Dán. Škandinavčan obliekal počas minuloročnej online éry dresy Heroic, Astralis, či Cloud9. Práve jeho posledné pôsobisko mu ale neprinieslo výtužené úspechy a od marca (brězna) sa musel uspokojiť s miestom mimo aktívnej zostavy.

Complexity sa najbližšie predstavia na turnaji ESL Pro League S14, ktorý štartuje už o tri týždne. Z pôvodného LAN formátu sa nakoniec upustilo a tak si es3tag odbije svoju premiéru v nových farbách iba na online serveri.

Aktuálna zostava Complexity vyzerá nasledovne:

Benjamin "⁠blameF⁠" Bremer
Kristian "⁠k0nfig⁠" Wienecke
Valentin "⁠poizon⁠" Vasilev
Justin "⁠jks⁠" Savage
Patrick "es3tag" Hansen

William "RUSH" Wierzba - na lavičke

Novým členom zostavy sa stáva es3tag Source: twitter.com/Complexity

Zdroj titulnej fotografie: Liquipedia/ESL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.