Návrat Guardiana na scénu?

  • Martin Bukovský
  • 12. 08. 2020 13:50

Ladislav "GuardiaN" Kovács sa od januára nachádza na lavičke tímu Natus Vincere. V tíme ho vystriedal mladý Ilya „Perfecto“ Zalutskiy. Už to vyzeralo, že sa vydá smerom streamera, no opak môže byť pravdou. Za posledné obdobie sa ocitol aj na našej scéne, keď v baráži dopomohol bývalej zostave organizácie Enterprise Esports ku kvalifikovaniu sa do 2. Tipsport COOL ligy. Pomedzi hranie si otvoril aj svoj vlastný eshop s názvom GetGear . Dnes ho budeme môcť vidieť hrať otvorenú kvalifikáciu na ESL One New York CIS. Nachádza sa totiž v tíme OldG.

laco.png

Po jeho boku bude vystupovať Major MVP Dauren "AdreN" Kystaubayev. Adren nedávno opustil VirtusPro a je taktiež free agentom. Ďalším článkom tímu je legendárny X-GOD, Mikhail "Dosia" Stolyarov. Ten sa nedávno v rozhovore pre HLTV.org vyjadril, že svoju hráčsku kariéru neplánuje tak skoro ukončiť. Má už totiž 32 rokov, no chce to potiahnuť aspoň do 40.

Tím dopĺňa mladá krv v podaní bývalého hráča Hellraisers, Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas. Nukkye je od jeho posledného pôsobenia v Hellraisers free agentom. Posledným členom je menej známy Alexander "lamp" Noviy, 23-ročný Rus v minulosti pôsobil vo Vega Squadron, no za posledné roky do boli predovšetkým mixy.

Je naozaj otázne či táto zostava spolu plánuje hrávať aktívne a či čoskoro bude hájiť farby nejakej organizácie, alebo či to je iba mix na jeden turnaj. Všetko ukáže čas. Dnešná kvalifikácia začína už o 17:00. Sledujte živé vysielanie.

Zostava tímu OldG:
Ladislav "GuardiaN" Kovács
Dauren "AdreN" Kystaubayev
Mikhail "Dosia" Stolyarov
Alexander "lamp" Noviy
Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas

Uet7kld05MVTUy5wmJMzNo-min.jpg

Či sa Guardian vráti opäť na vrchol je otázne Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

1

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.