NaVi porážajú ENCE! Finále Majoru ponúkne súboj dvoch najlepších tímov sveta

  • Sebastián Soroka
  • 21. 05. 2022 22:42

Natus Vincere postupujú do svojho druhého Major finále v rade! Finálovú miestenku si zabezpečili dnešným víťazstvom nad európským tímom ENCE.

Natus Vincere vs ENCE 2:0 (16:7, 16:12)
NaVi idú obhájiť titul

Po slabšom úvode roka sú Natus Vincere prípravení vrátiť sa na svoj trón! Úradujúci Major šampióni, ktorí sa aktuálne nachádzajú vo svetovom rebríčku na druhom mieste, potvrdili v zápase proti ENCE úlohu favorita a po siedmich mesiacoch sa znova budú uchádzať o najprestížnejší titul sveta. NaVi na rozdiel od svojho štvrťfinálového zápasu už nepripustili drámu a svojho oponenta zdolali pomerne hladkým a presvedčivým spôsobom.

Zajtra sa proti ním postavia hráči FaZe Clan. Pred turnajom boli tieto dva celky považované za dvoch najväčších ašpirantov na celkové víťazstvo. Veľkolepé grandfinále tak sľubuje peknú show obohatenú o fantastické individuálne výkony.

ENCE mali postup na dosah

Najväčším skokanom roku 2022 sú jednoznačne ENCE. Major len zveľadil ich úspešný príbeh, ktorý zatiaľ píšu. Nepochybne, chceli zo semifinálového duelu proti rusko-ukrajinskej zostave odchádzať s víťazným pocitom, avšak vzhľadom na doterajší vývoj môžu byť spokojní. V Antverpách potvrdili, že v súčasnosti patria medzi najlepšie tímy sveta, nuž k absolútnej špičke im ešte stále čosi chýba. Táto skúsenosť ich nepochyne posunie dopredu.

Zdroj titulnej fotografie: PGL

Spinx si na svoje prvé Major finále bude musieť počkať

Spinx si na svoje prvé Major finále bude musieť počkať Source: Twitter/ENCE

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.