Narcis oznámili po letnej prestávke zloženie súpisky, prichádzajú heikkoL a Majky

  • Sebastián Soroka
  • 10. 08. 2022 12:30

Organizácia Narcis vstúpi do ESEA Main s obmenenou zostavou. Tím, ktorý pôsobil aj vo Y-Games PRO Series musel učiniť počas letných mesiacov 2 zmeny. Z tímu odišli Michal "FABULOUSSS" Gorecki a Jozef "N3X" Pajerský. Tím však nespal na vavrínoch a siahol po dvoch hráčoch z prestupového trhu.

Narcis oficiálne potvrdili zmeny prostredníctvom twitteru. Ako posila prichádza do celku Narcis - Michal "Majky" Švancara a Kristián "heikkoL" Garbera. Prvý menovaný hájil v uplynulých mesiacoch farby Dark Tigers. Predtým bol tiež členom Fadee Gaming a eSuba Youngsters. HeikkoL si rovnako ako Majky obliekol v minulosti dres Dark Tigers. Naposledy pôsobil pod zoskupením ORDE Samurai. Stále miesto v tíme si udržal David "Dalien" Kalman, Samuel "OxidE" Krajčík a David "Feki" Fekeč

Tím, ktorý svojho času hájil 7.miesto v EPLAYER Rankingu sa nateraz sústredí na ESEA Main. V blízkej dobe by sa tiež mali hráči zúčastniť kvalifikácii do európskych a domácich súťaži, kde by mohli začať zbierať ďalšie cenné skúsenosti a tiež aj body do rebríčka, ktoré im v minulosti zaistili aj pozvánku do uzavretej kvalifikácie pre Y-Games PRO Series. V spomínanej lige sa neskôr prebojovali do playoff, kde dokázali uhrať slušnú partiu s poľským tímom PACT, ktorým v BO3 sérii vzali jednu mapu. Uvidíme akú stopu po sebe zanechajú Narcis v nasledujúcich mesiacoch, a či sa im podarí vylepšiť výsledky z predchádzajúceho obdobia.

Prvý zápas čaká tím Narcis už 12.8 v ESEA Main

Zostava Narcis vyzerá nasledovne:

David "Dalien" Kalman
Samuel "OxidE" Krajčík
David "Feki" Fekeč
Michal "Majky" Švancara
Kristián "heikkoL" Garbera

Zdroj titulnej fotografie: Narcis

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.