Na trénerskú stoličku! Imperial oznámili, že fnx nebude viac súčasťou základnej zostavy

  • Sebastián Soroka
  • 22. 08. 2022 11:30

Tichý koniec hráčskej kariéry? Brazílsky hráč Lincoln "fnx" Lau už viac nebude pôsobiť v základnej zostave tímu Imperial. Organizácia oznámilaa jeho presun do role trénera, respektíve streamera a content creatora.

Dvojnásobný Major šampión a svojho času jeden z najlepších hráčov sveta si 1x v kariére vyskúša trénerskú funkciu. Imperial počíta s tým, že tím okolo Gabriela "FalleN" Toleda povedia počas amerického RMR a prípadne aj na domácom Majore v Rio de Janeiro. 32-ročný fnx tak nahradí Luisa "peacemaker" Tadeusa, ktorý zostavu opustil v prvej polovice augusta.

Fnx spojil tento rok opätovne sily so svojimi niekdajšími spoluhráčmi z Luminosity Gaming, respektíve SK Gaming. Okrem spomínaného Fallena začal znova spolupracovať aj s Fernandom "fer" Alvarengom. Práve údajný konflikt medzi fnx a hráčom fer mal v minulosti spôsobiť rozklad víťaznej brazílskej mašinérie. Po rokoch si však znova našli k sebe cestu a v januári predstavili projekt pod názvom "Last Dance", neskôr sa natrvalo upísali Imperial.

Šušká sa o tom, že uvoľnené miesto v zostave získa po fnxovi hráč Marcelo "chelo" Cespedes. Ide o bývalého hráča MIBR, o ktorého prejavili záujem Imperial už pred niekoľkými týždňami. Minulý mesiac informoval dust2.com o tom, že MIBR a Imperial rokujú o prestupe chela. Vykúpenia chela spod zmluvy by malo stáť 200 000 amerických dolárov. Aktuálne je 24-ročný hráč evidovaný ako free agent. Zdá sa teda, že prestup sa už stihol uskutočniť, avšak Imperial vyčkávajú s jeho oficiálnym oznámením.

V zostave by mal následne zotrvať Ricardo "boltz" Prass a Vinicius "VINNI" Figueiredo. Imperial čaká už 2.septembra stotisícový turnaj v austrálskom Melbourne.

Zostava Imperial by mala vyzerať nasledovne:

Gabriel "FalleN" Toledo
Fernando "fer" Alvareng
Ricardo "boltz" Prass
Vinicius "VINI" Figueiredo
Marcelo "chelo" Cespedes

Lincoln "fnx" Lau - tréner

Zdroj titulnej fotografie: PGL

Fallen ostáva v základnej zostava naďalej

Fallen ostáva v základnej zostava naďalej Source: PGL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.