MSR: Sampi a GLORE obsadili posledné miesta! Kto ich bude nasledovať?

  • Dominika Štibľaríková
  • 30. 09. 2023 08:20
Source: Twitter/teamsampi

Včera bol na nitrianskom Agrkomplexe pre Majstrovstvá SR v elektronických športoch naozaj dlhý deň! Odohrali sa 4 napínavé zápasy, z ktorých posledný končil až neskoro v noci…

ECLOT 2:0 Enterprise

(Inferno 16:10 - Ancient 19:16)

Piatkový otvárací zápas prebehol medzi ECLOT a Enterprise. Síce sa rozhodlo už na druhej mape, no práve tá druhá bola maximálne napínavá, keďže sa rozhodlo až v predĺžení! Enterprise tak spadli dole do lower bracketu.

GLORE 1:2 Enterprise

(Mirage 6:16 - Inferno 16:5 - Overpass 14:16)

Do druhého zápasu nastúpili opäť Enterprise, no tentoraz sa proti nim postavil tím GLORE, ktorý ich poriadne potrápil. Začiatok bol pomerne hladký, no na druhej mape sa karta otočila a GLORE dokázali bez problémov vyhrať súperov map pick. Enterprise za CT neboli schopní dať ani 1 kolo! Takže sme sa dostali na tretiu mapu, ktorou bol Overpass. Tentoraz to bolo veľmi vyrovnané a chvíľu to vyzeralo, že sa pozrieme do predĺženia, no Enterprise si dokázali vystrielať posledný bod.GLORE tak na turnaji končia na delenom 5-6. mieste.

SINNERS 2:0 Sampi

(Inferno 16:14 - Anubis 19:16)

Tretí zápas bol najnapínavejší aj napriek tomu, že sme sa nedostali na tretiu mapu. SINNERS vyhrávali 12:8 keď sa Sampi poriadne rozbehli a otočili na 14:12! Žiaľ ich nádej sa razom rozplynula keď SINNERS uhrali ďalšie 4 kolá a tak doslova ukradli súperovi ich vlastný map pick. Nasledoval Anubis, map pick tímu SINNERS, ktorí zrejme čakal pomerne ľahký priebeh, no tentoraz sme sa do toho predĺženia dostali. Bohužiaľ Sampi v predĺžení uhrali len 1 kolo a tak si SINNERS zabezpečili postup do dnešného zápasu, kde ich už čaká ECLOT!

UNiTY 2:0 Sampi

(Mirage 16:14 - Overpass 16:13)

Chudáci Sampi sa po ťažkom zápase museli zúčastniť hneď ďalšieho zápasu proti tímu UNiTY v lower brackete, kde sa vypadávalo. Do kariet im nehrala ani pokročilá nočná hodina, keďže museli byť po celom dni vyčerpaní, no žiaľ aj o tom bývajú offline eventy.. Na oboch mapách sa síce poriadne snažili, no UNiTY boli o kúsoček lepší a podarilo sa im obe mapy dotiahnuť do víťazného konca! Sampi tak na turnaji končia na delenom 5-6. mieste.

Dnes nás čaká 1 zápas z lower bracketu a 1 z upper bracketu, kde spoznáme zajtrajšieho finalistu:

  • 11:00 UNiTY vs Enterprise
  • 14:30 ECLOT vs SINNERS
Stream

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.