MOUZ vo finále IEM Dallas nastúpia proti ENCE!

  • Dominika Štibľaríková
  • 04. 06. 2023 12:25
Source: Twitter/IEM

IEM Dallas sa nám blíži ku konci a v samotnom velkolepom finále dnes uvidíme aj slovenského hráča David “frozen” Čerňanský so svojim tímom MOUZ ako nastúpia proti tímu ENCE!

MOUZ sa do finále prebojovali vo včerajšom semifinálovom zápase, kde zdolali tím Heroic 2:1 na mapy. Úvodnú mapu, Vertigo, ktorú si pickli MOUZ, dokázali aj vyhrať za stavu 16:8. Nasledovala Heroic mapa, Overpass, ktorú si taktiež dokázal obhájiť tím, ktorý ju pickol. Tentoraz za stavu 16:9. Rozhodnúť sa malo na mape Ancient! Bolo to veľmi vyrovnané, až sme sa takmer dostali do predĺženia, no nakoniec to dokázali MOUZ úspešne dotiahnuť a vyhrali 16:14. Heroic tak poslali na delené 3-4. Miesto, odkiaľ si odnášajú 20 000$.

Source: Twitter/IEM

Druhý finalista sa rozhodoval medzi ENCE a FaZe, a opäť sa rozhodlo až na tretej mape. FaZe si vybrali mapu Mirage, ktorú sa im aj podarilo vyhrať 16:8. ENCE taktiež vyhrali svoj map pick Anubis a to za stavu 16:6. A opäť sa malo o víťazovi rozhodnúť na mape Ancient, avšak tentoraz sme sa do predĺženia dostalo a to hneď päťkrát! Mapa Ancient skončila za stavu 31:28 v prospech ENCE! Ďalšie sklamanie pre tím FaZe, ktorý bol už len krôčik od finále, no namiesto toho končia na delenom 3-4. Mieste a odnášajú si 20 000$.

Dnes sa tak môžeme tešiť na finále IEM Dallas medzi MOUZ a ENCE, ktoré začne o 19:30. Papierovo sú favoritom zápasu ENCE, avšak netreba podceňovať MOUZ, ktorí pri vzájomných zápasoch vedú 5:4 na mapy a okrem toho posledné dni dokázali poraziť aj favoritom turnaja ako Heroic. Stream môžete sledovať v EN aj CZ/SK jazyku:

EN Stream

CZ/SK Stream

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.