MOUZ majú nového snipera! K frozenovi pribudne do tímu 19-ročný talent z Maďarska

  • Sebastián Soroka
  • 03. 01. 2022 17:15

Nemecká organizácia MOUZ odhaľuje plánované zmeny vo svojom Counter-Strike tíme. V tíme, kde pôsobí aj Slovák David "frozen" Čerňanský dochádza k výmene AWP hráča. Z juniorského programu MOUZ NXT je do A-tímu povolaný 19-ročný hráč maďarskej národnosti Ádám "torzsi" Torzsás. Organizácia o tom informovala na svojich sociálnych sieťach.

V zostave nahrádza maďarský mladík Frederika "acoR" Gyldstranda, ktorý sa tak presúva na lavičku náhradníkov. 24-rodák z Dánska pôsobil v základnej zostave myšiakov takmer rok. So spoluhráčmi sa mu podarilo triumfovať na turnaji Flashpoint S3 a kvalifikovať sa na PGL Major Štokholm.

Torzsi dosahoval v uplynulých mesiacoch sľubné výsledky a tak nečudo, že MOUZ siahli po jeho preradení vyššie. Práve európsky celok sa do sezóny 2022 pustí s rozsiahlou prestavbou. Keď tím ešte tesne pred Silvestrom opustil hviezdny Robin "ropz" Kool. Zbohom MOUZ dal aj tréner Torbjørn "mithR" Nyborg.

Adeptom na skompletizovanie obmenenej zostavy je aj dvojnásobný víťaz Majoru Nathan "NBK-" Schmitt, ktorému prednedávnom skončil kontrakt s OG. Ako sme informovali v predchádzajúcom období, Francúz aktuálne vedie rokovania ohľadom zmluvy s MOUZ. Hovorí sa aj o tom, že povýšenie do A-tímu dostanú aj ďalší hráči z MOUZ NXT. Všetko je ale zatiaľ v rovine špekulácii.

Súpiska MOUZ vyzerá pre tento moment nasledovne:

David "frozen" Čerňanský
Christopher "dexter" Nong
Ádám "torzsi" Torzsás
Aurimas "⁠Bymas⁠" Pipira

Frederik "acoR" Gyldstrand - na lavičke
Chris "chrisJ" de Jong - na lavičke

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/MOUZ

Frozen by mal s MOUZ pokračovať aj naďalej Source: liquipedia.net/SC PGL Esports S.R.L.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.