MICHU sa stáva súčasťou Evil Geniuses, na lavičku smeruje tarik

  • Sebastián Soroka
  • 15. 04. 2021 23:00

AKTUALIZOVANÉ - 15.04.2021 (23:00): Špekulácie z posledných dní sa potvrdili. Poliak Michał "MICHU" Müller sa stáva novým členom Evil Geniuses, v zostave nahradí Tarika "tarik" Celika.

Pôvodný článok:

O tom, kto je za posledný mesiac najžiadanejším hráčom na prestupovom trhu niet pochýb. Prvenstvo celkom jednoznačne patrí Poliakovi Michałovi "MICHU" Müllerovi, ktorý koncom februára (února) rozviazal svoj zmluvný zväzok s organizáciou Team Envy. Odvtedy je pravidelne spájaný s viacerými tímami. Prednedávnom to bol tím OG, teraz to je americký tím Evil Geniuses.

Evil Geniuses sú blízko k uzavretiu dohody s Michałom "MICHU" Müllerom, ktorý by mal byť oznámený ako ich nový piaty člen“, píše HLTV.org. V poslednej dobe sa tiež vo veľkom špekuluje o tom, že by severoamerický tím mal opustiť Tarik "Tarik" Celik a uvoľniť tak miesto novej posile. Zdá sa, že tento scenár naberá reálnu podobu.

Ako už bolo spomenuté, najlepší poľský hráč za rok 2019 bol vo veľkom spájaný s prestupom do OG. Európsky gigant ale nakoniec podpísal zmluvu so 17-ročným Shaharom "flameZ" Shushanom. Nebolo však vysvetlené, či za jeho podpisom stojí faktor toho, že MICHU nakoniec uprednostnil inú ponuku alebo im jednoducho flameZ sedel viac do herného štýlu. Práve Müllerova ponuka od Evil Geniuses môže nakoniec vysvetliť, prečo OG siahli po hráčovi z blízkeho východu.

Rozruch okolo budúcnosti bývalého hráča Virtus.pro ešte viac posilnil jeho agent Krzysztof Kubicki. „MICHU dnes začína novú kapitolu kariéry. Rozprávali sme sa s rôznymi organizáciami. Som si istý, že Michał si vybral najlepšiu možnosť, budete pozitívne prekvapení“, vraví Kubicki na svojej sociálnej sieti.

Ak nenastanú nežiadúce okolnosti alebo veľký zvrat, tak 24-ročný rodák z Grudziadzu si debut v novom pôsobisku odbije na turnaji FunSpark ULTI 2020 Europe Final, ktorý štartuje 19.4.2021.

Hráčska zostava Evil Geniuses by mala vyzerať nasledovne:

Vincent "Brehze" Cayonte
Tsvetelin "CeRq" Dimitrov
Peter "stanislaw" Jarguz
Owen "oBo" Schlatter
Michał "MICHU" Müller

Tarik "tarik" Celik - na lavičke

Wilton "zews" Prado - tréner

TARIK EPLAYER

Je Tarik na odchode? Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.