Medzinárodná cesta je u konca, MAXX a Zyored končia u GTZ Bulls

  • Martin Bukovský
  • 17. 07. 2021 01:00

Pred troma mesiacmi prišla nečakaná správa z tábora Dark Tigers. Martin "MAXX" Smolár a Tomáš "zyored" Cvaniga sa rozhodli prijať ponuku zo zahraničia od portugalskej organizácie GTZ Bulls a započali tak zahraničné dobrodružstvo.

„Pre veľa z vás to bude prekvapenie, no rozhodli sme sa s Maxom prijať tento offer, vďaka ktorému naberieme kopu skúseností, či už ako hráči ale aj ako osoby v živote“ komentoval túto ponuku na začiatku Zyored. Prijatie tejto ponuky bol v podaní dvojice logický krok. Lepšie podmienky na hranie a väčší finančný obnos, prezradil neskôr MAXX.

Počas ich pôsobenia za hranicami si veľké úspechy slovenská dvojica nepripísala. V 37. sezóne ESEA Main ligy sa dokázali iba udržať, pritom boli ašpirantami na postup do Advanced, ako sa to podarilo napríklad Dynamo Eclot. Neuspeli ani vo väčšine portugalských kvalifkáciách a tak sa ich dvaja spoluhráči rozhodli tím opustiť, čo následne vrodilo myšlienku organizácii ukončiť ich medzinárodnú cestu.

„GTZ Bulls oznámili náš odchod a stávame sa voľnými hráčmi na zostatok sezóny, kto by mal v prípade ponúk záujem so zyom sa hlásime ako jednotlivci alebo aj dvojica“ oznamuje MAXX na svojej fanpage.

Dvojica príchdza naspäť na scénu akurát počas formovania zostáv a tak môžu zamiešať kartami vo viacerých tímoch. Či sa im podarí nájsť si pôsobenie v niektorých z profesionálnych organizácií je zatiaľ otázne, no o hráčov ich kalibru by rozhodne nemal chýbať záujem.

MAXX - COOL ESPORT.jpg

MAXX (napravo) po neskutočnom comebacku a výhre 5. sezóny 1. COOL ligy Photo by COOL Esport

Zdroj titulnej fotografie: © GTZ Bulls

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.