Sampi potvrdzujú doterajšie špekulcáie a podpisujú nových hráčov

  • Sebastián Soroka
  • 02. 05. 2020 14:30

Update #1 14:00: Organizácia Sampi potvrdzuje doterajšie špekulácie a oznamuje novú zostavu!

Profesionálna organizácia Team Sampi vstúpila do vôd hry CS:GO v úvode roka 2020 podpísaním uradujúcich majstrov Českej republiky, výnimku tvoril iba Valencio, ktorý nahradil luka.

Zdalo sa, že sa vďaka profesionálným podmienkam sa chalanom otvárajú dvere aj na zahraničnú scénu. Nanešťastie, nie všetko išlo podľa plánu. Sampi ani zďaleka nenaplňovali očakávania, ktoré na nich boli kladené. Začalo sa to nezvládnutou kvalifikáciu do 1.Tipsport Cool ligy. Sampi tak (ne) ostávalo nič iné než skúsiť šťastie v nižšej divízii. Žiaľ ani tam výsledkami nijako nezaujali a k zlepšeniu tímovej výkonnosti im nepomohol ani príchod Jozefa "d0diho" Kissa. Bolo teda otázkou času, kedy bude musieť byť vyvodená zodpovednosť. Daň za neuspokojivé výsledky najviac pocítila trojica WEAMO , desty a Valencio, ktorá sa s tímom musela rozlúčiť. Zostavu aspoň z časti doplnil Zdeňek "daxen" Dušek z Universe. Spasiteľom sa mal stať Filip "AJTT" Dolenský, no jeho prestup z Brute sa nakoniec neuskutočnil.

Zo zostavy Sampi sa porúčal aj Peter "WEAMO" Racuh Photo by Hitpoint.cz

Zdá sa však, že Sampi svoj problém so zostavou aspoň na istý čas vyriešili. S najväčšou pravdepodobnosťou organizácie vedená Jakubom Janktom podpíše dvojicu Marek "kinzo" Bílek a Martin "bery" Beránek. Obaja sa už dobre poznajú zo svojho pôsobenie v tíme Moops XD. Rovnako sa už stihli začleniť do steam skupiny "Sampicsgo", ktorá bola vytvorená pár dni dozadu. Nemuselo by to ešte stále nič znamenať, ak by Sampi nesúťažili v 2.Tipsport Cool lige, kde zostavu doplnil práve kinzo. Podľa pravidiel tento tím už naplnil prestupový limit a viac už hráčov z aktívnej súpisky nebude môcť meniť. Za zmienku stojí aj ich spoločne zápasy na platforme faceit, či kinzove doplnenie súpisky na ESEA, kde by mali Sampi odohrať svoj prvý zápas 29.4.2020. Zdá sa, že kinzo by sa mohol ustáliť v Sampi natrvalo, vývoj ohľadom beryho istotne uvidíme v najbližších dňoch.

Zostava Sampi by mohla vyzerať takto:

Dominik "Fraged" Herz
Martin "Pechyn" Pechoušek
Zdeněk "daxen" Dušek
Marek "kinzo" Bílek
Martin "bery" Beránek

Jozef "d0di" Kiss - Coach/Analytik
Jaroslav "Sank1" Chlumský - Coach/Analytik

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Brute

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.