Majstrovstvá Slovenska sa blížia, o posledné miesto v CS:GO turnaji sa rozhodne v otvorenej kvalifikácii

  • 07. 09. 2023 16:45
Dynamo Eclot, majstri SR 2022 Zdroj: yzone.sk

6 tímov v boji o 17 000€

28.9.-1.10. budú priestory Autosalónu AUTOSHOW v areáli Agrokomplex Nitra hostiť majstorvstvá SR v CS:GO. O celkovo 17 000€ sa v ňom pobije šestica česko-slovenských tímov.

Prvenstvo bude obhajovať Dynamo Eclot, ktoré si miestenku zaistilo YGames PRO Series, podobne ako Sinners, ktorí si na MSR zahrajú prvýkrát v histórii.

Na MSR mali pôvodne postupovať 4 najlepšie CZSK celky z YGames PRO Series, postupové miesta však padli na Cryptovu a Entropiq. Yzone sa pre veľké zmeny v zostavách rozhodol, že tieto sloty nechá prepadnúť. Miesto nich pozval na MSR Enterprise a Sampi, teda 2 najlepšie tímy bez miestenky na MSR na základe aktuálneho EPLAYER rankingu.

Wild Cart organizátora poputovala do rúk Unity Esports, nuž a posledná, 6. miestenka ešte vysí vo vzduchu pre víťaza otvorenej kvalifikácie, ktorá sa bude hrať 10.9.2023. Registrácia prebieha na tomto linku.

Čo ponúka MSR?

Okrem Tipsport CS:GO turnaja bude súčasťou podujatia aj mnoho sprievodného programu. Pre návštevníkov bude pripravená virtuálna realita, herná zóna, Drone racing, závodné simulátory, meet and greet zóna, či zábavné herné atrakcie a stánky.

Návštevníci si samozrejme budú môcť takisto pozrieť celú Autosalón AUTOSHOW v cene lístku.

Viac informácií o podujatí nájdete na stránke Yzone.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.