Liquid odhaľujú plánované zmeny. S Grimom, Stewie2K a Fallenom sa už viac nepočíta

  • Sebastián Soroka
  • 22. 12. 2021 09:47

Dlho avizované zmeny postupne prichádzajú. Americký gigant Team Liquid včerajším dňom učinil prvé ťahy v prestavbe svojho Counter-Strike tímu. Už po poslednom turnaji, ktorého sa severoamerický celok zúčastnil bolo jasné, že tím sa nebude môcť naďalej spoliehať na podporu Brazílčana Gabriela "Fallen" Toleda. Spoločne s ním na lavičku náhradníkov smerujú aj Jake "Stewie2K" Yip a Michael "Grim" Wince.

Fallen sa po zisku 4.miesta na BLAST Premier World Final vyjadril, že toto bol jeho posledný zápas vo farbách Liquid. Ešte predtým ale prichádzali zo strany hráčov vyhlásenia o tom, že tímová chémia je na bode mrazu a koncom roku môžu fanúšikovia očakávať rozsiahle zmeny. Až do včerajšieho dňa ale visel otáznik nad tým, kto sa nakoniec v tíme udrží, a kto sa bude môcť obzerať po nových ponukách. Meno Grima sa už dokonca začalo v uplynulých dňoch skloňovať v spojení s organizáciou Complexity Gaming, ktorá sa snaží vybudovať novú CS:GO sekciu.

V aktívnej zostave Liquid bude pre teraz pôsobiť iba dvojica Keith "NAF" Markovic a Jonathan "EliGE" Jablonowski. Tí však pravdepodobne ako vianočný darček dostanú do vienka nových spoluhráčov, jeden z nich bude dokonca z Francúzska. Podľa informácii z rôznych zdrojov by sa totiž do zámoria mal sťahovať Richard "shox" Papillon.

Nové zloženie amerického celku by následne mohol sformovať aj Nick "nitr0" Cannella, ktorý predtým pôsobil v Liquid viac ako 5 rokov, no v minulom roku z rôznych dôvodov prešiel na hru Valorant a CSku tak dal na istý čas zbohom. Posledným dielikom skladačky by mal byť 22-ročný Josh "oSee" Ohm z Extra Salt.

Nová zostava Liquid by mohla vyzerať nasledovne:

Keith "NAF" Markovic
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Nick "nitr0" Cannella
Richard "shox" Papillon
Josh "oSee" Ohm

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Team Liquid

Shox je na zozname nových posíl pre Team Liquid Source: liquipedia.net/ESL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.