Legendárny český Minecraft song dostal po desiatich rokoch novú podobu

  • Sebastián Soroka
  • 28. 12. 2021 13:50

Spomínate si ešte na rok 2011, kedy uzrel svetlo sveta český Minecraft song? V dobe, kedy sa česko-slovenská YouTube scéna a Minecraft komunita začala posúvať k svojmu absolútnemu vrcholu išlo o veľký hit, ktorý má dnes 2,6 milióna vzhliadnutí.

YouTuber NejFake ako jeden z tvorcov tejto myšlienky sa rozhodol po 10 rokoch pridať k svojmu dielu nový kabát a dať tak istej etape nielen svojho života symbolickú bodku. Text piesne sa pochopiteľne nesie v nostalgickom duchu s množstvom spomienok na niekdajšie Minceraft dobrodružstvo, ktorým si prešiel nejeden hráč.

Videoklip sa dočkal animácie, ktoré k roku 2021 jednoznačne patria. Na animáciách pracoval YouTuber s prezývkou Fajnerko, text piesne naspieval Karel "nEscafeX" Kocůrek. Úplnú nostalgiu vyvolajú posledné sekundy videa, ktoré odkazujú na slová z prvotnej piesne, ktorá vznikla pred desaťročím.

Svet a YouTube scéna sa za 10 rokov mimoriadne zmenili. Aj herné zameranie si prešlo širokou obmenou, avšak kto bol pri zrode českých a slovenských legiend ako Ment, Nejfake, Minecrafák, MinecraftBox, či GoGoManTV si nepochybne príde na svoje.

Zdroj titulnej fotografie: YouTube/Nejfake

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.