Leckr opúšťa No Limit Gaming

  • Sebastián Soroka
  • 11. 06. 2020 19:23

Trochu prekvapujúca správa prišla od Michala "leckr" Kadlíčka, ten po polroku oznamuje ukončenia svojej spolupráce s nemeckým tímom No Limit Gamnig.

Leckr svoje rozhodnutie oznámil dnes okolo 18-nástej hodiny. Vo svojom statuse nezabudol spomenúť, že to obidvom stranám prišla ako najlepšia voľba Ako píše samotný Michal „Být leader pro international lineup, kde jsou němci/rakušáci a poté i brazilec.. fuha, nebudu lhát ale tohle je dost těžký úkol a nefungovalo nám to spolu.“ Ako IGL už podobné obdobie zažíval v Team Brute, kde sa nakoniec tiež rozhodol pre odchod. v No Limit Gaming si za šesť mesiacov možno pripísal zopár cennejších skalpov nad známejšími tímami, ale žiadny väčší úspech úspech nezaznamenal. A aj kvôli súčasnej globálnej pandémii nemal možnosť sa zúčastniť nejakého LAN turnaja.

Leckr však nehodlá končiť a sebavedomo hlási, že toto je len začiatok. Bližšie informácie ohľadom svojej budúcnosti zatiaľ nenačrtol. Možnosti, však IGL jeho kvalít bude mať určite mnoho. Len na našej scéne je viacero organizácii, ktoré by mu vedeli ponúknuť profesionálne podmienky. O comebacku medzi českých respektíve slovenských spoluhráčov tak určite môže byť reč. Viac už ale prezradí budúcnosť.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Brute

Kam zamieri český hráč je zatiaľ otázne Photo by eSuba

Ohodnotiť

2

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.