OG majú kompletnú zostavu, zmluvu podpisuje mladík flameZ!

  • Sebastián Soroka
  • 09. 04. 2021 12:19

AKTUALIZOVANÉ - 09.04.2021 (14:00): Európsky celok OG dal nakoniec prednosť mladíkovi z Izraela, Shaharovi "flameZ" Shushanovi pred skúseným Poliakom Michałom "MICHU" Müllerom. 17-ročný flameZ si debut v nových farbách odbije už 13.4 proti Astralis!

Pôvodný článok:

Posledné týždne sa na svetovej scéne vo veľkom diskutuje o tom, kto sa stane novou posilou pre európskeho giganta, tím OG. Po prvotných správach, že zostavu posilní Poliak Michał "MICHU" Müller sa pozornosť pre tentokrát upriamila na mladý talent z Izraela, Shaharu "flameZ" Shushana, ktorý v súčasnej dobe háji farby tímu Endpoint. Informáciu priniesol web Cybersport.pl. Krátko na to ju potvrdil aj spravodajský portál HLTV.org.

OG už zhruba pred dvomi mesiacmi začali robiť rekonštrukciu svojej zostavy. Čierneho Petra si ako prvý potiahol skúsený Francúz, Nathan "NBK-" Schmitt. Po ňom aktívnu zostavu opustil aj Jordánec Issa "ISSAA" Murad. Medzitým ešte jedno prázdne miesto v zostave vyplnil Nikolaj "niko" Kristensen z Dánska a zdalo sa, že posledným dielikom skladačky by mohol byť už spomínaný Michał "MICHU" Müller, ktorý s tímom už niekoľko týždňov trénuje.

Tím na čele s Aleksim "Aleksib" Virolainenom chce ale očividne skúšať viaceré varianty. „Ako náš redakčný tím zistil, Shahar "flameZ" Shushan je Poliakovým konkurentom v boji o voľné miesto,“ píše poľský žurnalista Tomek Jóźwik. 17-ročný Izraelčan sa do väčšieho povedomie európskej scény dostal na jeseň minulého roka, keď sa upísal celku Endpoint. S jeho spoluhráčmi sa prednedávnom zúčastnil turnaja ESL Pro League, kde dokázali poraziť tímy ako Fnatic a Evil Geniuses.

Papierovým favoritom v boji o voľné miesto by mal ale naďalej ostať MICHU. V jeho prospech okrem bohatých skúsenosti hrá aj jeho európske občianstvo, a aj to, že nie je zmluvne viazaný so žiadnou organizáciou, nakoľko mu jeho bývalý zamestnávateľ koncom februára (února) vypovedal zmluvu. K rozlúšteniu tejto otázky by mohlo prísť už 13.4.2021, kedy OG vstúpia do turnaja BLAST Premier Spring Showdown 2021.

Zostava OG :

Aleksi "⁠Aleksib⁠" Virolainen
Mateusz "⁠mantuu⁠" Wilczewki
Valdemar "⁠valde⁠" Bjørn Vangså
Nikolaj "⁠niko⁠" Kristensen

Michał "MICHU" Müller - eventuálna posila
Shahar "flameZ" Shushan - eventuálna posila

Casper "⁠ruggah⁠" Due - tréner

Nathan "⁠NBK-⁠" Schmitt - na lavičke
Issa "ISSAA" Murad - na lavičke

MICHU CS:GO

Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.