Tím kopec srandy bude hájiť farby novej organizácie

  • Sebastián Soroka
  • 12. 04. 2020 14:00

ENTERPRISE esports, to je názov novej tuzemskej organizácie, ktorá si pod svoje krídla berie veľmi známu päticu hráčov, ktorá prednedávnom pôsobila pod clan-tagom, kopec srandy. Zakladateľom novej organizácie je Miroslav Bodnár, nadšenec esportu, ktorý sa v minulosti hýbal v kompetetívnom hraní.

Kopec srandy po novom už ENTERPRISE esports, sme mohli vidieť v akcii na rôznych domácich online turnajoch. Najviac hráči zažiarili v kvalifikácii do Sazka eLEAGUE, keď sa prebojovali až do hlavnej súťaže a v najbližších týždňoch budú bojovať o postup na LAN finále, ktoré by sa malo odohrať na jeseň tohto roka. Celý tím tvorí rada skúsených domácich borcov obohatených o bývalého hráča HellRaisers Esports, Patrik "Zero" Žúdela.

Zero sa po odchode zo svetovej scény začal primárne sústreďovať na svoje štúdium a neskôr sa pridal k lokálnému tímu Inside Games, odkiaľ putoval k maďarským Budapest5. Rešpekt, ale vzbudzuje aj Peter "naturaL" Turčan, vice-majster Českej republiky z roku 2014 a niekdajšia veľká nádej scény. Päticu formuje bývalá dvojica z tímu Veni Vidi Vici, Matúš "uZman" Rechtorovič a Tomáš "TeckoO" Koširer. No nad posledným hráčom visí, tak trochu otáznik, keďže prednedávnom s touto partiou ťahal za jeden povraz Matěj "stinx" Štorek. Avšak v dnešnom zápase v Sazka eLEAGUE na jeho mieste stál Martin "creZe" Bagala.

ENTERPRISE esports bude reprezentovať aj niekdajšia dvojica tímu Veni Vidi Vici, uZman a TeckoO Photo by Veni Vidi Vici

Vyjadrenie Tomáša "TeckoO" Koširera:

„Máme za sebou veľmi skúsených a dravých manažérov a na túto spoluprácu sa veľmi teším. Zatiaľ sa len zbližujeme, ale už teraz môžem povedať, že sme si aspoň za mňa sadli dobre, predsa len talky každý večer do 3 rána robia svoje a dozvedáme sa o sebe čím ďalej viac."

Zostava ENTERPRISE esports vyzerá nasledovne:
Patrik "Zero" Žudel
Peter "naturaL" Turčan
Matúš "uZman" Rechtorovič
Tomáš "TeckoO" Koširer
Martin "creZe" Bagala ?

Zdroj titulnej fotografie: fragbite.se

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.