Karrigan špekuluje nad odchodom z Mousesports

  • Martin Bukovský
  • 11. 01. 2021 14:45

30-ročný Dán skúma svoje ďalšie možnosti. Informuje o tom web HLTV.org a 1pv.fr. Niektoré ďalšie zdroje ho začali spojovať aj s FaZe Clan, ktorý zhodou náhod momentálne hľadajú in-game-leadera. Vyjadril sa tak Marcelo "coldzera" David v jednom z nedávnych rozhovorov: „Musíme podpísať kapitána. Potrebujem, aby mi to dovolilo hrať iné pozície, ktoré sú pre mňa a môj tím výhodnejšie. Zatiaľ nevieme či zmeníme aj iných hráčov, ale momentálny cieľ je získať kapitána a psychológa.“

Karrigan bol súčasťou FaZe Clan niečo cez dva roky. Bol to práve on, vďaka ktorému vtedy dokázali získať rôzne úspechy. Zlom však prišiel na Majori. Tím postupne prestal veriť v jeho leaderské schopnosti a tak túto rolu po ňom prevzal Nikola "NiKo" Kovač. Tento krok aj následne vyústil v jeho posadenie na lavičku. Na nej si ale kapitán ako on dlho neposedel. Najprv skúsil dobrodružstvo za oceánom spoločne s Envy.

Nakoniec sa ale rozhodol pripojiť k tímu Mousesports. Novozloženú zostavu, ktorej členom sa stal aj náš David "frozen" Čerňanský, priviedol opäť k úspechom. Na konci roka 2019 boli Mousesports nezastaviteľní, čo zaistilo Frozenovi prvenstvo aj v našom rebríčku TOP15 CZ/SK hráčov za rok 2019 . Rok 2020 bol ale pre nich úplne inou šálkou kávy. Po horších výsledkoch sa rozhodli pre výmenu Özgüra "woxic" Ekera za Aurimasa "Bymas" Pipirasa. Po tejto zmene už prišlo pár lepších výsledkov, ako druhé miesto na DreamHack Masters Winter 2020: Europe, no nevyrovnalo sa to tomu čo minulý rok.

Je dosť možné, že Karrigan tak nový kontrakt s nemeckou organizáciou nepodpíše. Finn si totiž od organizácie vypýtal viacej času na premýšľanie ohľadom jeho ďalšieho kroku. Súčasný kontrakt by mu mal podľa všetkého vypršať v marci (březnu).

6VKVmFRKNSI5IZOemcKjfm-min.jpg

Karrigan by si mohol opäť obliecť dres Faze Clan Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.