Jeden z „milionových kluku“ odchádza. Sampi.Tipsport opúšťa Adejis

  • Sebastián Soroka
  • 30. 07. 2022 19:18

Ambíciózny CS:GO projekt od Sampi.Tipsport schytal svoju prvú ranu. Po tom čo organizácia zainvestovala mnoho úsilia a finančných prostriedkov do zostavy okolo Ladislava "GuardiaN" Kovácsa sa po troch mesiacoch lúčia s jedným zo svojich hráčov. Tím opúšťa Andrej "Adejis" Kameništiak. Podľa vyjadrenia organizácie išlo o vzájomnú dohodu.

Rodák z Martina vykonával v zostave rolu IGL. S tímom sa za svoje necelé trojmesačné pôsobenie predstavil na Tipsport MČR Online, kde vybojoval so spoluhráčmi 2.miesto. V semifinále sa im dokonca podarilo zdolať aj tím Sinners, ktorý vtedy nastupoval do zápasov so svojim trénerom. To však bolo všetko zo strany Sampi všetko, nakoľko väčšina súťaži bola v tej dobe už rozbehnutých a hráči sa chceli zamerať najmä na tréning a zdokonalenie svojho gameplayu.

Náhrada za Adejisa oznámená nebola a je celkom zrejmé, že pre organizáciu bude mimoriadne náročné získať do svojich radov nové IGL. Prekvapením je, že Adejis neostal na lavičke náhradníkov, ako to býva pri takýchto presunoch zvykom.

Sampi tak musia riešiť náhradu a Adejis si zase môže hľadať nové pôsobisko. Prestupové leto býva na česko-slovenskej scéne už tradične mimoriadne horúce a tak by z eventuálnych rošád v iných celkoch mohol výrazne profitovať.

Zostava Sampi.Tipsport vyzerá nasledovne:

Ladislav “GuardiaN” Kovács
Matúš “matys” Šimko
Lukáš “sAvana” Lintner
Michal “T4gg3d” Vrzal

Jakub “bfull” Kokoška - tréner

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Sampi

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.