jdm64 odchádza z cskovej scény

  • Sebastián Soroka
  • 21. 05. 2020 08:22

Hráč, ktorý sa stal známy aj vďaka svojmu netradičnému sedeniu pri počitáči, Josh "jdm64" Marzano hlási odchod zo sveta CS:GO.

Samotný hráč oznámil toto rozhodnutie v deň svojich 30.narodenín. Csku sa venoval približne 18-20 rokov a cíti, že je čas začať novú kapitolu. Hráčsku kariéru ako takú, však ukončiť neplánuje. Jeho kroky, podobne ako u mnohých iných hráčov sa budú uberať smerom k novému fenoménu, hre Valorant. Nie je však prvý a určite ani posledný. Tento trend prechodu z cska na novinku od Riotu sa vo svete veľmi rýchlo uchytil. Navyše jdm64 od pôsobenia v tíme Liquid sa už nikdy nedostal na takú úroveň, na akej bol práve po boku Eliga. Strata motivácie a nová výzva je tak pochopiteľná.

jdm64 a jeho historický moment

Marzano už síce začínal na verzii CS 1.6, pokračoval CS:Source, avšak preslávilo ho až CS:GO. Počas svojich najsvetlejších rokov hájil farby tímu CLG a už spomínaného Liquidu. Veľkou mierou prispel k budovaniu NA scény a zúčastnil sa piatich major turnajov. Pôsobil po boku S1mpla, Eliga či Hika. Jdm64 možno hral vo finále majoru a viacerých t1 eventov, nuž na väčší titul sa mu nikdy nepodarilo dosiahnuť. Častokrát mal s tímom Liquid spanilú jazdu turnajom, ale vo finále nastal zlom a prišla drvivá porážka. Najväčší turnaj, ktorý kedy vyhral tak ostáva americký minor z roku 2017, vďaka ktorému sa úspešne kvalifikoval na svoj posledný major (ELEAGUE major Boston 2018).

Zdroj titulnej fotografie: Liquipedia.net/ESL Gaming GmbH

Nasjavnejšie momenty zažil jdm64 v tíme Liquid Photo by ELEAGUE

Ohodnotiť

1

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.