Jarný split Sazka eLEAGUE prinesie veľkú novinku pre fanúšikov. Je tu Sazka Fantasy!

  • Sebastián Soroka
  • 08. 04. 2021 17:00

Organizátor najväčšej česko-slovenskej ligy, Sazka eLEAGUE prinesie pre tohtoročný jarný split novinku, ktorá tu ešte nebola! Súčasťou jarného splitu Sazka eLEAGUE bude športová hra Sazka Fantasy. Tá doteraz fungovala pri klasických športoch, pre rok 2021 ale rozširuje svoje pôsobenie aj na pôde elektronického športu.

O čo vlastne ide?

Ako píše organizátor vo svojom vyjadrení, princíp hry je rovnaký ako pri futbale alebo hokeji. Pre bližšie vysvetlenie, hra Sazka Fantasy súťažiacemu umožní zostaviť si vlastný 5-členný tím, ktorí bude zložení z účastníkov jarného splitu Sazka eLEAGUE. Súťažiaci bude mať na zostavenie tímu vyčlenený určitý finančný rozpočet, ktorý ak prekročí, postihne ho penalizácia. Každý hráč, tak bude mať svoju trhovú hodnotu. Preto budete musieť pri skladaní svojho tímu uvažovať aj ekonomicky.

Bodovať sa bude na základe individuálnych a tímových výsledkov daného hráča. Každému zvolenému hráčovi budete musieť zvoliť aj špecializáciu, vďaka ktorej budete môcť získať body navyše. 7 najlepších súťažiacich si medzi sebou rozdelí finančnú prémiu vo výške 10 000 Kč.

Viac informácii o tejto hre nájdete v priložených odkazoch, prípadne vo videu nižšie:

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.