Jarný split Sazka eLEAGUE pomaly finišuje, poznáme štyri najlepšie tímy

  • Sebastián Soroka
  • 18. 06. 2021 00:08

Jarný split najväčšej domácej súťaže sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sazka eLEAGUE pozná po dnešných štvrťfinálových dueloch štvoricu najlepších, ktorá bude bojovať o cenné kovy. Medzi nimi nechýba ani česko-slovenská jednotka SINNERS.

Štvrťfinálové zápasy dopadli úspešne pre favoritov, BRUTE potrápili Entropiq

ENTERPRISE vs eSuba 2:1 (16:7, 2:16, 16:6)

Duel medzi tretím a štvrtým tímom EPLAYER rankingu síce priniesol všetky tri mapy, avšak ich priebeh nebol nijako zvlášť napínavý. Modrá krev po debakli z prvej mapy odpovedala na hru súpera rovnakým štýlom, keď v druhom dejstve prevalcovala Leviho družinu pomerom 16:2.

ENTERPRISE ale pomýšľajú na druhé finále v rade a tak nenechali nič na náhodu a eSube opätovali porážku z druhej mapy. Strieborní medailisti z tohtoročnej 1.Tipsport COOL ligy sa tak posúvajú do semifinálového duelu proti favoritom zo SINNERS.

BRUTE vs Entropiq Prague 0:2 (13:16, 12:16, )

Omnoho zaujímavejší zápas už bolo druhý štvrťfinálový duel. Súboj Davida proti Goliášovi mal byť jednoznačnou záležitosťou pre Dodiho zverencov. BRUTE ale všetkých prekvapili, keď na prvej mape viedli už 8:12. Vtom sa ale prejavila skúsenosť Leckra a jeho spoluhráčov, ktorí nedovolili BRUTE uchmatnúť si víťazstvo a rozbehli víťazný vlak, ktorý už nešiel zastaviť.

Aj druhá mapa mala napínavý priebeh. Skupina vedená Andrejom "Adejis" Kameništiakom vyhrávala po prvej polovici 9:6, avšak Entropiq znova ukázali, že sú to oni, ktorí majú diktovať tempo zápasu. Koncovku si ustrážili a aj keď sa BRUTE zmáhali na odpor, nebolo im to nič platné.

Každopádne, zostava BRUTE si rozhodne zaslúži uznanie. Mnohí pred základnou časťou ani nepočítali s tým, že vôbec postúpi do playoff a nie to, že bude vyrovnaným súperom pre Entropiq. Aká je budúcnosť tohto tímu nevedno v súčasnej dobe povedať, avšak BRUTE majú rozhodne na čom stavať.

SEMIFINÁLE - 19. 6.

13:15 SINNERS vs. ENTERPRISE
15:30+ Sampi vs. Entropiq Prague
Stream: Sazka eLEAGUE

Zdroj titulnej fotografie: © Sazka eLEAGUE

Forsyyho ENTERPRISE vyzve v sobotu hráčov SINNERS Photo by ENTERPRISE Esports

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.