Jackies do LEC! Dôveru doňho vložila stálica scény

  • 26. 10. 2023 23:00
Jackies Source: @dark_jackies

19 ročný midlaner, Adam "Jackies" Jeřábek, končí svoje dvojročné pôsobenie v Hitpoint Masters. Mieri do najvyššej európskej súťaže, kde ho do svojich radov prijíma britská organizácia Excel Esports.

Podľa zdrojov portálu sheepesports.com Excel siahol po českom midlanerovi po scrimoch, ktorých sa zúčastnili aj hráči ako Perkz, Larssen, LIDER, či Abbedagge.

Zatiaľ, čo mnohí CZSK fanúšikovia považujú Jackiesa za budúceho Humanoida, pre európsku scénu je tento ťah Excelu prekvapením, najmä vzhľadom na ostatné mená, po ktorých mohol siahnuť.

Jackies započal svoje pôsobenie na kompetetívnej scéne v roku 2020 v Inaequalis.C. Jeho prvým titulom bola výhra Hitpoint Challengers v jari 2021 za Vikingekrig Academy, po ktorom bol prijatý do hlavnej zostavy.

Rok nato prestúpil do Dynama Eclot, kde získal striebro na MSR, MČR, Prague Champs i eLEAGUE Summer Cupe a bronz na zimnom, jarnom i letnom splite Hitpoint Masters, ako iSigma Cupe.

Jeho doterajším vrcholom bol posledný rok, počas ktorého v Entropiqu vyhral 2 tituly Hitpoint Masters i Hitpoint Winter.

Jackies má teraz ešte pár mesiacov na prípravu, po ktorých by ho, v prípade potvrdenia tohto prestupu, mal čakať zimný split LEC s jeho typickým, turbulentným formátom. Dúfajme teda, že sa Jackies v konkurencii najlepších európskych hráčov chytí a bude CZSK región reprezentovať tak, ako v minulej sezóne Humanoid, Carzzy, či Patrik!

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.