Innocent sa pripája k Mad Lions

  • Martin Bukovský
  • 05. 08. 2020 13:15

Španielska organizácia nedávno uskutočnila predaj nádejného mladíka Lucasa "Bubzkji" Andersena do Astralis. Bubzkji mal špecifický agresívny štýl hry, preto bolo ťažké nájsť jemu podobného Dána. MAD Lions sa preto rozhodli prejsť na komunikáciu v angličtine a do tímu sa pripája skúsený poľský ostrostrelec Paweł "Innocent" Mocek. Ten má za sebou pôsobenie vo viacerých organizáciách a tímoch. Za jeho doposiaľ 9 ročnú kariéru stihol hájiť farby ESC Gaming, Team Kinguin, PENTA Sports či Sprout.

Počas posledného roka pôsobil v organizácií Iluminar Gaming, V poľskej organizácií stihol vymeniť viacero spoluhráčov, no od apríla po jeho boku pôsobili mená ako Snax, Mouz či Vegi. Toto obdobie by sa nedalo nazývať za úspešné, teda aspoň nie po tímovej stránke. Paweł nastrieľal za posledné 3 mesiace rating 1,09. Zmena z rodného jazyka by pre neho nemal byť problém, kedže v minulosti už pôsobil vo viacerých zahraničných tímoch.

Som nadšený, že som dostal možnosť pripojiť sa k tímu akým je Mad Lions. Poznáte ma, dám tomu všetko. Chcem aby to fungovalo. Snáď dokážem využiť túto príležitosť aby som dokázal, čo je vo mne na najvyššom možnom leveli. Ďakujem za príležitosť.“ To sú slová nové člena tímu Mad Lions.

Svoju hráčsku premiéru bude mať už o 3 dni na DreamHack Open Summer. Mad Lions nemajú svoju skupinu práve najľahšiu a bude naozaj otázne, ako sa im podarí umiestniť, za ten malý čas, ktorý mali na tréning.

Zostava Mad Lions:
Paweł "⁠innocent⁠" Mocek
Frederik "⁠acoR⁠" Gyldstrand
Asger "⁠AcilioN⁠" Larsen
Rasmus "⁠sjuush⁠" Beck
Fredrik "⁠roeJ⁠" Jørgensen

Luis "⁠peacemaker⁠" Tadeu - tréner

pmL4rU56bVGMZN6neyWcaZ-min.jpg

Podarí sa Innocentovi presadiť medzi svetovou špičkou? Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.