IEM Sydney pokračuje štvrťfinálovými zápasmi už v piatok!

  • Dominika Štibľaríková
  • 19. 10. 2023 18:10
Source: Twitter/IEM

Skupinovú fázu máme za sebou, takže sa môžeme veselo vrhnúť na zajtrajšie štvrťfinále, v ktorom však slovenského reprezentanta neuvidíme. David “frozen” Čerňanský je so svojim tímom MOUZ už totižto v semifinále, ktoré sa odohrá v sobotu, a tak je len krôčik od velkolepého finále! Poďme sa však pozrieť na piatkové zápasy:

BetBoom vs Complexity

Vďaka časovému posunu si naši fanúšikovia budú musieť na prvý zápas privstať, keďže sa začne už o 7:30 hod. Za favoritov sú považovaní Complexity, o čom svedčí aj ich pozícia v HLTV tabuľke, ktorá ukazuje číslo 14, zatiaľ čo BetBoom sú až na 29. mieste. Určite sa ich však neoplatí podceňovať, keďže ruská zostava BB má za sebou niekoľko úspešných zápasov proti silným súperom ako sú napríklad Vitality, či GamerLegion.

ENCE vs FaZe

Druhý štvrťfinálový zápas bude určite veľmi zaujímavý! Aktuálne 2. Najlepší tím v HLTV tabuľke, reč je o ENCE, nastúpi proti FaZe, ktorý sa nachádza na 7. Mieste. Poďla stávkových kancelárií je favoritom ENCE, určite aj vďaka tomu, že vzájomné zápasy padajú v prospech ENCE 12:9 a 2 remízy. FaZe však majú za sebou cestu, na ktorej ich čakali poriadne ťažkí súperi. V úvode síce podľahli tímu GamerLegion, no to bolo vo formáte BO1. Všetky ďalšie zápasy boli BO3 a dokázali poraziť tímy Vitality a Natus Vincere. Následne v lower bracket finále opäť nastúpili proti GamerLegion, no tentoraz úspešne, vďaka čomu ich zajtra uvidíme vo štvrťfinále!

Source: Twitter/IEM

Samozrejmosťou bude aj stream, nie len v anglickom jazyku, ale aj v CZ/SK:

EN Stream
CZ/SK Stream

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.