IEM Katowice: Poznáme postupujúce tímy do Spodek arény

  • 08. 02. 2023 10:30

Skupinovú fázu na tohtoročných IEM Katowice máme dohranú, no nedopadla zrovna podľa našich očakávaní. Okrem toho, že sa postup nepodaril CZ/SK reprezentantom, tak ani hviezdy ako FaZe, fnatic, či Ninjas in Pyjamas nemali šťastie.

David "frozen" Čerňanský so svojim tímom MOUZ žiaľ vypadli už v úvode a končia na delenom 13-16. mieste, odkiaľ si odnášajú 10 000$. OG, kde hrá aj čech Adam "NEOFRAG" Zouhar, to síce dotiahli ďalej, ale len na 9-12. miesto odkiaľ si odnášajú 16 000$.

Poďme sa ale pozrieť na postupujúce tímy! Víťazom A skupiny sa stal tím G2 a B skupinu zase ovládol tím Heroic. Vďaka tomu sa oba tímy presúvajú rovno do semifinále, ktoré je naplánované až na sobotu.

Zatiaľ nás však čaká piatkové štvrťfinále, kde budú o postup medzi sebou bojovať tímy Natus Vincere, Vitality, Liquid a Outsiders. Víťazný tím postúpi do semifinále, no a porazený žiaľ na turnaji končí.

Dnes a zajtra si rovnako ako postupujúce tímy užite voľno a hneď v piatok sa na to vrhneme! Hráči v Spodek aréne a fanúšikovia na streame. Začiatok prvého štvrťfinálového zápasu je naplánovaný na 15:30:

  • 15:30 - Natus Vincere vs Outsiders
  • 19:00 - Liquid vs Vitality

Linky na stream zostávajú rovnaké ako v skupinovej fáze:

Zdroj fotografií: ESL/Helena Kristiansson

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.