IEM Fall 2021: Sinners porážajú aj Endpoint, postup na Major je čoraz bližšie

  • Sebastián Soroka
  • 01. 10. 2021 21:05

Fenomenálne víťazstva proti Complexity a Heroic v posledných dvoch dňoch a dnes aj potvrdenie úlohy favorita proti outsiderom z tímu Endpoint. Hráči tímu Sinners idú naproti svojmu snu. Postup do playoff IEM Fall 2021 Europe majú vo vlastných rukách, pre definitívnu istotu potrebujú vyhrať jeden z dvoch nasledujúcich zápasov.

Sinners vs Endpoint 16 : 9

Českí hráči celkom s prehľadom kontrolovali dianie v prvej polovici zápasu. Po výmene strán začal anglický celok vystrkovať rožky a Sinners sa tak dostávali do nechceného tlaku. Aj vďaka skúsenostiam z posledných mesiacov, ale aj vďaka lepšej príprave, dokázali úradujúci majstri Českej republiky odvrátiť rastúci nápor na ich bedrách a zápas tak doviedli do úspešného konca. Víťazstvo proti Endpoint ich aspoň dočasne posunulo na čelo skupiny B.

V najbližších dvoch dňoch bude Tomkejsových zverencov čakať španielsky tím Movistars Riders, následne svoje vystúpenie v skupinovej fáze uzavrú proti legendárnemu tímu Astralis. Sinners potrebujú de facto ešte jedno víťazstvo. Postup do playoff a tým aj hromada potrebných bodov pre postup na Major je blízko, ale zároveň tak ďaleko. Dôležité ale je, že oskarovej družine ide zatiaľ všetko podľa plánu a LAN prostredie im očividne svedčí.

Plánované zápasy tímu Sinners na turnaji IEM Fall 2021 Europe :

2.10.2021 - 19:00 Sinners vs Movistars Riders
3.10.2021 - 21:30 Sinners vs Astralis

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.