IEM Cologne dnes štartuje v Lanxess Aréne

  • Dominika Štibľaríková
  • 04. 08. 2023 12:45
Source: Twitter/ESLGermany

Skupinové fázy pre tohtoročné IEM Cologne máme dohrané a tak sa konečne dostávame do Lanxess arény, kde sa o víťazstvo pobije 6 najlepších tímov! Sú to Vitality, Cloud9, Heroic, Astralis, G2 a ENCE.

Vitality vs Cloud9

15:30 - BO3

Dnes sú na pláne 2 štvrťfinálové zápasy. Prvý z nich bude medzi Vitality a Cloud9! Vitality nastupujú ako jasný favorit, o čom svedčí aj postavenie v HLTV rebríčku, kde okupujú krásne 2. Miesto. Na druhej strane máme C9, ktorí sú až na 13. Mieste, no netreba zabúdať na fakt, že aktuálne hrajú v novej zostave. Len nedávno sa do tímu pridali hneď dvaja hráči z NAVI a to electroNic a Perfecto. Aktuálne sa Cloud9 celkom darí a za sebou majú víťaznú šnúru posledných 3 zápasov. Podarí sa im zaskočiť tohtoročných Major víťazov? To zistíme už dnes o 15:30!

Heroic vs Astralis

19:00 - BO3

V druhom štvrťfinálovom zápase sa proti sebe postaví aktuálne najlepší CS:GO tím, Heroic, a tím Astralis, ktorý sa nachádza na 10. Mieste. Opäť je to pomerné veľký rozdiel v HLTV rebríčku a opäť tu máme nefavorizovaný tím, ktorý má zmenu v zostave. V zostave Astralis totižto pribudli dvaja hráči a to b0RUP a Staehr. Astralis majú rovnako ako C9 trojzápasový win streak proti súperom ako NIP, MOUZ, či NAVI. Papierovo im síce veľké šance nedávajú, no nová zostava môže ešte poriadne zamiešať karty.

LIVE stream môžete sledovať od 15:00 priamo z nemeckej Lanxess arény a to prostrednístvom Twitchu aj YouTube:

PLAYOFF BRACKET Source: Twitter/IEM

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.