Všetky špekulácie potvrdené! Do Dynamo Eclot sa vracia stratený syn noobiq

  • Sebastián Soroka
  • 30. 07. 2021 15:00

AKTUALIZOVANÉ: Všetky špekulácia sa potvrdzujú, Vít "noobiq" Pohlot sa vracia do tímu, kde získal najväčšie úspechy vo svojej kariére. Dynamo Eclot tak k dnešnému dňu eviduje na svojej oficiálnej súpiske troch hráčov.

Pôvodný článok

Hromadné odchody v tíme Dynamo Eclot, črtá sa návrat noobiqa

Počas letnej prestávky prichádza organizácia Dynamo Eclot s veľkou novinkou. V jej Counter-Strike sekcii dochádza k výraznej prerábke, čo si vyžiadalo odchod až troch hráčov. S tímom sa lúči Patrik "Lastík" Ptáček, Tomáš "Mix" Bilík a Dominik "Desty" Černý.

Organizácia predstavila svoju Counter-Strike zostavu pre rok 2021 koncom februára (února). Z vtedajšej zostavy už v tíme nikto neostal, nakoľko pred časom sa s Eclotom rozlúčilo aj duo Matěj "Stinx" Štorek a Lukáš "Majky" Měcháček. Organizácia vysvetľuje tieto zmeny svojou snahou o prispôsobenie súpisky pre herný štýl. " K tomuto kroku přistupujeme ve snaze o přizpůsobení soupisky hernímu stylu, kterým se chceme prezentovat. Všem třem borcům děkujeme za profesionální přístup a vzornou reprezentaci. Přejeme spoustu úspěchů v dalších působištích!" Hráči získali pre organizáciu triumf v turnaji LOBBY Semtex, v iných súťažiach už ale na cenné kovy nedosiahli. Za zmienku stojí aj ich postup do prestížnej ESEA Advanced.

Na oficiálnej súpiske tak pre tento moment figurujú iba mená Adama "ZEDc" Bartka a Filipa "K1-FiDa" Dvořáka. Podľa všetkého sa ale k ním čoskoro pridá aj Vít "noobiq" Pohlot, ten totiž figuruje v zostave Eclotu na platforme ESEA. O jeho návrate do tímu, s ktorým získal najväčšie úspechy svojej kariéry sa začalo špekulovať prakticky po jeho odchode z celku Sampi. Čo sa týka zvyšku zostavy, tak tá je pre tento moment stále otázna. Každopádne, uzávierka pre ESEA Advanced sa neúprosne blíži a tak sa oficiálneho oznámenia dočkáme už čoskoro. Navyše, hráčov, ktorí si počas letných mesiacov hľadajú tím je viac než obvykle a tak si majú Ecloťáci rozhodne z čoho vyberať.

Zostava Dynamo Eclot vyzerá zatiaľ takto:

Adam "ZEDc" Bartko
Filip "K1-FiDa" Dvořák
Vít "noobiq" Pohlot - neoficiálne potvrdený

Do tímu by sa mal vrátiť noobiq Photo by Eclot

Zdroj titulnej fotografie: © Dynamo Eclot

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.