Hráči Vikingekrig Esports potvrdzujú rozpad zostavy

  • Sebastián Soroka
  • 10. 08. 2020 10:40

Jeden z mála domácich tímov, ktorý tento rok okúsil atmosféru LAN akcie a taktiež účastník Sazka eLEAGUE Open je v rozklade svojej zostavy. Šuškanie o zmenách potvrdil včera aj teamleader, Lukáš "vergiL" Majerik. Celý tím sa rozdelil na dva tábory. Od trojice vergiL, asccorr a m0nster sa odtrhli KanoO s Luegom.

Jadro zostavy Vikingekrieg Esports spolu držalo prakticky od konca minulého roka, v januári sa k tímu pridal mimoriadne skúsený vergiL. Ešte v ten mesiac sa zúčastnili medzinárodnej lanky, Supreme Masters, kde si však výraznejší výsledok nevybojovali. Neúspešné boli aj ich pokusy o postup do najprestížnejšej domácej súťaže, Sazka eLEAGUE, ostala im tak „iba“ nižšia Sazka eLEAGUE Open, kde si vybojovali konečné druhé miesto. Zostava pôsobila taktiež v 2.Tipsport Cool lige. Ani v tejto súťaži však veľa vody nenamútili.

Či teraz bude niekto z cskového sveta hájiť farby organizácie Vikingekrieg zatiaľ nevedno povedať. Jedno je ale isté. Trojica na čele s vergiLom to nebude. Potvrdil to aj samotný vergiL prostredníctvom svojej sociálnej siete. Pod Vikingekrieg by ale mohol ostať aj KanoO s Luegom, avšak ani to nie je úplne isté. Všetko ukáže až čas.

K změně vedlo několik faktorů, za prvé neshoda gameplanu, oboustranná nepohoda v celku, a další věci ke kterým se lidi rozchází. Co se týče orgy tak je to v podstatě nedořešená věc, a s jistotou mužu zatím jen říct že vergiL a spol nebudou hrát pod VIK. My s luegem jsme si našli už 3 hráče s kterými jsme spokojený a doufám že to bude úspěšný celek. Co se týče pod koho půjdeme hrát, je zatím nejisté. -Marek "KanoO" Šilhavý

Kam zamieri vergiL teraz? Photo by vergiL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.