Home Sweet Home Cup: SINNERS čaká veľká výzva

  • Sebastián Soroka
  • 13. 05. 2020 08:00

Turnaj Home Sweet Home Cup s prizepoolom $40,000 má aj českú stopu. Z viacerých domácich celkov, ktoré sa pokúšali prebojovať do 16-členného turnaja, sa zdĺhavú a neľahkú cestu podarilo prekonať iba hráčom SINNERS.

Domáca jednotka to nebude mať ľahké, žreb jej pridelil pomerne náročnú skupinu, v ktorej figuruje nasadená jednotka turnaja, Complexity, ruský tím Espada a Secret. Všetci skupinoví oponenti českého tímu sa aktuálne nachádzajú v top50 HLTV rankingu. Na postup bude tím vedený "jedna-šestkovou" legendou efronom potrebovať dve výhry. V úvodnom zápase ich čakajú práve Complexity. Už v minulosti mali beastik a spol. sa s týmto tímom česť stretnúť. BO1 duel vtedy nedopadol podľa ich predstav a SINNERS prehrali rozdielom triedy. Od tohto zápasu už ale ubehli 3 mesiace a tunajšie zoskúpenie stihlo nabrať značné skúsenosti a popracovať na svojej hre. Favoritom sú samozrejme americko-dánský mix. SINNERS môžu len prekvapiť, avšak jednomapový duel dáva Čechom výhodu, ktorú môžu využiť. Rovnako prvý zápas ukáže, či sú hráči pripravení urobiť ďalší krok vo svojom progrese. Complexity sú predsalen hráči svetovej triedy, nehovoriac o najväčších hviezdách tímu, RUSHovi a k0nfigovi.

V prípade úvodnej prehry je tu stále šanca v elimination matchi, kde už ale zaváhanie nebude možné. Spomenúť treba aj to, že domáca scéna bude mať po rokoch zastúpenie v tak prestížnom turnaji. Také niečo tu od čias Alza.eXtatus ešte nebolo. ZEDKO sa tak pomaly približuje k úspechovým miľníkom, ktoré ešte stihol nastaviť so svojimi starými spoluhráčmi v eXtatuse. Cesta SINNERS turnajom sa započne o 12:20 SEČ.

Bude sa ZEDKO usmievať rovnako aj po zápase s Complexity? Photo by eXtatus

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.