Historický úspech! SINNERS sú v TOP30 najlepších tímov sveta

  • Sebastián Soroka
  • 01. 02. 2021 19:15

Je to už niečo málo cez rok, čo vznikol na scéne českým tím s názvom SINNERS. Krátko po podpise cskovej zostavy ich čakal veľký úspech vo Švajčiarskom Amriswile, kde získala organizácia prvú z mnohých trofejí. Nasledovala dominancia v rámci domácej scény, zmena trénera a neskôr aj AWP hráča. Všetko toto sa stalo preto, aby si hriešnici splnili jeden zo svojich cieľov, dostať sa do TOP30 najlepších tímov sveta. K dnešnému dňu môžeme konštatovať, že cieľ je splnený. SINNERS sa nachádzajú na 30.priečke! Tento rebríček zostavuje spravodajský portál HLTV.org.

Podobná situácia, kedy sa CZ/SK tím ocitol v TOP30 sa stala naposledy pred dvoma rokmi, kedy tento míľnik pokoril tím Alza.eXtatus. Aj jeho súčasťou bol vtedy Jindřich "ZEDKO" Chyba. Tentokrát sa mu ale do TOP30 podarilo predrať s Maxom "SHOCK" Kvapilom, Sebastianom "Beastik" Daňom, Adamom "NEOFRAG" Zouharom a Tomášom "oskar" Šťastným, a samozrejme aj so slovenským coachom Michalom "KETUBOR" Csontošom.

Nesmieme ale zabúdať ani na bývalého člena zostavy, dnes už hráča v hernom dôchodku, Huberta "CaNNiE" Ludwiga. Na súpiske už síce nefiguruje niekoľko mesiacov, ale aj on bol ten, ktorý v minulom roku pomáhal svojim spoluhráčom kráčať v svetovom rankingu na čo najvyššie priečky.

Pri veľkej radosti sa ale naskytá otázka, že ako dlho sa dokážu českí borci medzi TOP30 udržať alebo či sa budú posúvať aj naďalej vpred? Program na tento týždeň by im pri pravidelných výhrach mohol zaistiť udržanie, prípadne ďalšie napredovanie. Každopádne, tešme sa z tohto úspechu kým môžeme, taká vec sa v rámci CZ/SK scény nedeje každý deň.

Aktuálna zostava SINNERS:

Jindřich "ZEDKO" Chyba
Max "SHOCK" Kvapil
Sebastian "Beastik" Daňo
Adam "NEOFRAG" Zouhar
Tomáš "oskar" Šťastný

Michal "KETUBOR" Csontoš - coach

Pred rokom prvé miesto na Supreme Masters

Pred rokom prvé miesto na Supreme Masters Photo by SINNERS

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.