Historické víťazstvo sa nakoniec nezrodilo, Enterprise Esports po prehre s Gambit vypadávajú z turnaja

  • Sebastián Soroka
  • 19. 11. 2021 16:15

Postup do štvrťfinále, vyhraná mapa proti bývalej svetovej jednotke, víťazstvo nad španielmi z Movistars Riders a historicky prvý postup česko-slovenského tímu do playoff turnaja V4 Future Sports Festival. To je bilancia tímu Enterprise Esports z eventu v Budapešti. Cesta tohto celku sa skončila po dnešnej štvrťfinálovej prehre proti Gambit.

Enterprise Esports vs Gambit 1 : 2 (16:12, 3:16, 6:16)

Enterprise Esports sa ako jediný domáci celok prebojovali do playoff tohtoročného V4FSF. Zatienili tak skvelé výkony eSuby, či domácu jednotku - Sinners Esports. Na absolútnych favoritov celého turnaja však už boli hráči prikrátki. Tuzemská scéna žila veľkou eufóriu, keď dokázali Enterprise získať na svoje konto prvú mapu a dostali sa tak do jednobodového vedenia. Gambit však rýchlo vytriezveli z úvodného šoku a na ďalších dvoch mapách udelili svojmu súperovi hotový debakel. Veď Enterprise si v nasledujúcich dvoch dejstvách dokázali uchmatnúť iba 9 kôl.

Enterprise Esports ale aj ďalšie domáce tímy teraz čaká rýchlé presmerovanie koncentrácie na zápasy v ESEA ligách, či budúco týždňové Vodafone Majstrovstvá Českej republiky. Pri rastúcej forme viacerých zostáv sa môžeme tešiť na skutočnú bitku o kráľa česko-slovenskej scény.

Konečné poradie domácich tímov v hlavnom turnaji V4 Future Sports Festival:

5-6.miesto: Enterprise Esports
7-8.miesto: eSuba
7-8.miesto: Sinners Esports

Zdroj titulnej fotografie: © Facebook/V4 Future Sports Festival

Source: © Facebook/V4 Future Sports Festival

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.