Heroic so zmenami v zostave

  • Sebastián Soroka
  • 20. 04. 2020 22:00

Heroic je tím, o ktorom sa toho za posledný mesiac narozprávalo viac než dosť. V poslednom období to mali skutočne ako na horskej dráhe. Výsledkom toho je aj zmena dvoch hráčov.

Aktívna zostava Heroic bola krôčik od podpisu zmluvy u „lolkárskej“ veľmoci, organizácie FunPlus Phoenix. Vyjednávanie ale stroskotalo v hodine dvanástej, keď sa hráč Patrick "es3tag" Hansen na poslednú chvíľu upísal tímu Astralis, kde by mal vykonávať funkciu šiesteho hráča. Prestup nadobudne platnosť 1.7.2020.

Krátko na to bol na lavičku posadená dlhodobá stálica tímu, Marco "Snappi" Pfeiffer. Zostávajúca trojica tak musela čím skôr nájsť dvoch ďalších hráčov, aby mohol tím znova fungovať. Prvú posilu našli v podobe mladíka, Reného "TeSeS" Madsena, ktorý pôsobil v Copenhagen Flames a Optic Gaming. Posledné voľné miesto v zostave pripadlo bývalému hráčovi North Esports, či už spomínaných Optic Gaming, Nikolajovi "niko" Kristensenovi.

TeSeS a Niko sa už v minulosti v jednom tíme stretli, takže sa navzájom dobre poznajú. Pre nika je prestup do Heroic doslova vykúpením. Niko sa totiž pred rokom upísal organizácii Optic Gaming, ktorej cskova zostava sa na jeseň roka 2019 rozpadla a dvadsaťjeden ročný Dán odvtedy musel čakať na skončenie zmluvy alebo na to, kedy o neho prejaví záujem iná organizácia, ktorá bude ochotná zaplatiť výkupnú klauzulu. Zostava Heroic tak po týchto zmenách vyzerá o niečo mladšie ako predtým. Odišli možno skúsenejší hráči, ale skúsenosti budú môcť títo mládici nájsť aj v trojnásobnom major účastníkovi Casperovi "cadiaN" Møllerovi. Svoj debut by si Heroic mali odbiť o 10 dní v dánskom derby proti tímu North v rámci online turnaja Elisa Invitational 2020.

Aktívna zostava Heroic vyzerá nasledovne:
Casper "cadiaN" Møller
Martin "stavn" Lund
René "TeSeS" Madsen
Nikolaj "niko" Kristensen
Johannes "b0RUP" Borup

Pre TeSesa bude angážma u Heroic zatiaľ najväčšia výzva Photo by Copenhagen Flames

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.