Heroic sa rozhodli robiť rekonštrukciu tímu, menia sa až dvaja hráči

  • Sebastián Soroka
  • 26. 02. 2021 14:30

AKTUALIZOVANÉ - 26.2.2021 (14:15): Krátko po „vyhodení“ hráčov niko a b0RUP, prišla organizácia s dvojicou mien, ktoré zaujmú ich miesto. Do tímu prichádza 23-ročný Ismail "refrezh" Ali a 22-ročný Rasmus "sjuush" Beck, obaja z celku MAD Lions. Heroic tak naďalej ostávajú verný čisto dánskemu zloženiu.

Aktívna zostava Heroic vyzerá nasledovne:

Casepr "cadiaN" Møller
Martin "stavn" Lund
René "TeSeS" Madsen
Ismail "refrezh" Ali
Rasmus "sjuush" Beck

Pôvodný článok:

Po neúspešnom turnaji IEM Katowice 2021 dnes dánska organizácia Heroic oznámila zmeny v jej CS:GO tíme. Na lavičku sú posadení hneď dvaja hráči, konkrétne Nikolaj "niko" Kristensen a Johannes " b0RUP" Borup. Ide o vôbec prvé hráčske zmeny v Heroic od apríla (dubna) minulého roka.

Niko a b0RUP boli posadení na lavičku a nebudú súčasťou aktívnej zostavy. Chceli by sme sa im poďakovať za ich čas a výkony s tímom a neprajeme im nič iné ako to najlepšie úsilie pre ich budúcnosť“, znie v oficiálnom stanovisku. Tím tak opúšťajú dvaja kľúčoví hráči z minulého roka, ktorí získali pre túto značku titul z ESL One Cologne 2020 a DreamHack Open Fall.

Výkony tímu síce v posledných mesiacoch neboli na takej úrovni ako v lete roka 2020, avšak o žiadnej zmene v dánskom tábore sa nešuškalo a už vôbec nie o tom, že vymenení budú hneď dvaja hráči. Zároveň ale treba povedať, že práve čerstvo „vyhodená“ dvojica mala za posledné obdobie ozaj biedne individuálne štatistiky. Výkonnostne patrili obaja medzi najhorších hráčov tímu.

Nikolaja (niko) a Johannesa (b0RUP) si budeme navždy pamätať ako súčasť zostavy, ktorá nás minulý rok priviedla k víťazstvu na ESL One Cologne a DreamHack Open Fall“, píše vedenie organizácie. Kto ich nahradí nie je zatiaľ známe, avšak organizácia dodáva, že mená náhradníkov sa dozvieme čoskoro.

Aktuálna zostava Heroic:

Casepr "cadiaN" Møller
Martin "stavn" Lund
René "TeSeS" Madsen

Johannes "b0RUP" Borup (na lavičke)
Nikolaj "niko" Kristensen (na lavičke)

niko sa pridal k Heroic po jeho neúspešnom pôsobení v Optic Gaming Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.