HellRaisers po 6 rokoch opúšťa ANGE1

  • Sebastián Soroka
  • 02. 04. 2020 19:45

Organizácia HellRaisers (HR) prostredníctvom svojho webu informuje, že jej cskový roster dostáva bench a dvaja hráči nadobro opúšťajú rady tímu. Jedným z nich je Igor “crush” Shevchenko a tým druhým známejší Kirill “ANGE1” Karasiow.

Cskové zostavy ukrajinskej organizácie od odchodu w0xica do mousesports zďaleka nepatrili medzi tie najlepšie a HR sa viac a viac začínali prepadať. Nepomohol tomu ani príchod Tomáša "Oskara" Šťastného, ktorý je už dnes hráčom Sprout Esports.

Možno si ešte pamätáte na Oskarove a STYKOve začiatky na profesionálnej scéne, keď dostali invite práve od HellRaisers, v ktorom figuroval Ange1. 30-ročný Ukrajinec hájil farby organizácie HellRaisers od leta 2014. Mnohé roky bol neoddeliteľnou súčasťou rôznych zostáv. Po jeho boku si zahrali aj 4 reprezentanti našej scény, už spomínaný Oskar so STYKOm a neskôr sa k tímu pridali aj Patrik "Zero" Žúdel a Richard "QUEZTONE" Strnátko.

Ange1 si s HR prešiel dobre aj zlé obdobia. Zažil úspechy aj pády, niekedy hral pred preplnenými arénami a bojoval o trofeje, inokedy sa zase musel uspokojiť s poslednými priečkami, či neúspechom na online kvalifikáciach. S HR si zahral dovedna na 7 majoroch, vyhral európsky minor, CIS minor, Copenhagen games alebo turnaje Bets.net Masters S1 a Acer Predator Masters. Pod jeho callovaním si zahralo viacero dnešných hviezd svetového cska. Či už to bol w0xic, ISSA a jedneho času dokonca aj S1mple. Ange1 a HellRaisers bolo spojenie trvajúce takmer 10 rokov (ešte pred príchodom CS:GO sa podieľal na fungovaní organizácie a jej tímu v časoch CS 1.6), ale všetko jedného dňa končí. Samotný hráč na svojom twitteri zverejnil správu, kde poďakoval všetkým ľuďom, s ktorými mal tu možnosť za tie roky pracovať. Taktiež s hraním neplánuje končiť a je otvorený ďalším ponukám.

Zdroj titulnej fotografie: Fragbite

Jeden z pamätných momentov Ange1 a jeho kariéry pod HR. Semifinále turnaja SLTV pred domácim publikom a proti tímu FaZe Clan Photo by StarLadder

 

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.