Organizácia Gunrunners sa vracia na scénu

  • 26. 03. 2020 20:15

Organizácia Gunrunnes sa po viac ako roku vracia naspäť na scénu Counter-Striku. Podpisuje tím Coronavirus.

Coronavirus si po úspešných výsledkoch konečne nachádza organizáciu. Viacero organizácií si na tento tím brúsilo zuby, či už kvôli slotu v COOL Liga 1. alebo v Sazka eLEAGUE Closed kvalifikácií. Našli ju v podobe Gunrunners. Farby tejto organizácie predtým obhajoval aj terajší hráč Mousesports, Frozen.

David "forsyy" Bílý, objav roka 2019, si tak po menšej pauze konečne našiel nový domov. Forsyyho sme mohli vidieť hrať v tíme Universe, kde sa mu pod krídlami Eliva podarilo ukoristiť zlato z viacerých tuzemských turnajov, medzi ktoré patrí PLAYzone Challenge, či ESL Nationals. Duo Jiří “azak” Hausner a Matěj “twist“ Petráš už spolu hráva nejaký ten piatok. Spoločne si zahrali pod názvom Ferrari Peek aj COOL Liga Season 4 finále, kde v boji o finále celej ligy prehrali práve proti Gunrunners s Frozenom.

Dávid “xperrience” Červenec sa minulý rok predstavil vo farbách teraz už neaktívnej organizácie, Fury Esports. Po pomerne dobrom umiestnení na MČR 2019 sa ale Fury Esports rozpadli, ako každý tím, ktorý hral na MČR. Veľký úspech z minulého roka je výhra maďarského ICL, kde si vo finále zahral proti svojmu terajšiemu spoluhráčovi Azakovi, ale aj proti legende slovenského Counter-Striku, Marek “.pHp “ Kadek. Martin “Dytor” Handl, pre niekoho úplna neznáma, no pomerne mladý hráč, ktorý môže zaujať titul "objav roka 2020".

Súpiska Gunrunners:
Matěj "twist" Petráš
Martin “Dytor” Handl
David "forsyy" Bílý
Dávid “xperrience” Červenec
Jiří “azak” Hausner

Zdroj titulnej fotografie: Mistrovství ČR v počítačových hrách - Peter Brichta Photography

Podarí sa Forsyymu naviazať na formu z roku 2019? Photo by ESL Česko a Slovensko

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.